To je to što me zanima!

Ženu izvukli iz ponora: 'Teren je nepristupačan, nije bilo lako'

Teško ozlijeđenu ženu pronašli su u ponoru od 12 metara, gdje je njen pad vjerojatno zaustavilo okolno drveće. Da je pala do dna u ponor, vjerojatno joj ne bi bilo spasa
Vidi originalni članak

Nije bilo jednostavno zbog nepristupačna terena. Izvukli smo je živu, nadamo se da će se oporaviti, rekli su nam splitski vatrogasci.

U petak oko 19 sati na južnim padinama splitskog Marjana u provaliju duboku 30 metara upala je žena. Teško ozlijeđenu, nakon što su je izvukli, vozilom Hitne pomoći prevezli su je u splitsku bolnicu. Tamo su je liječnici odmah operirali i smjestili u Jedinicu intezivnog liječenja. Kako su nam opisali splitski vatrogasci, odmah nakon dojave o nesreći krenuli su u spašavanje nesretne žene.

Koliko je sama akcija spašavanja bila zahtjevna i komplicirana, dovoljno govori i podatak kako su nastradalu ženu iz provalije izvlačili više od sat vremena.

- To je velika, tridesetak metara duboka padina, između plaže Kašjuni i zgrade instituta - opisali su nam dramatičnu akciju spašavanja vatrogasci.

Doznali smo i da su teško ozlijeđenu ženu pronašli u ponoru od 12 metara, gdje je njen pad vjerojatno zaustavilo okolno drveće. Da je pala do dna u ponor, odnosno svih 30 metara, vjerojatno joj ne bi bilo spasa.

Splitska policija sve još vodi kao nesretan slučaj i tako će ostati sve dok ne budu u mogućnosti porazgovarati s nastradalom ženom. Zbog toga misterij pada 47-godišnje žene u provaliju na splitskom južnome Marjanu i dalje ostaje nerasvijetljen.     

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dalibor0704 08.05.2017.

    Žrtva selfija?

  • Bilježni 08.05.2017.

    Bila pijana ?

  • Crobex 06.05.2017.

    zašto se uopće išlo po nju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare