Obavijesti

News

Komentari 21

Ženu izvukli iz ponora: 'Teren je nepristupačan, nije bilo lako'

Ženu izvukli iz ponora: 'Teren je nepristupačan, nije bilo lako'
4

Teško ozlijeđenu ženu pronašli su u ponoru od 12 metara, gdje je njen pad vjerojatno zaustavilo okolno drveće. Da je pala do dna u ponor, vjerojatno joj ne bi bilo spasa

VIDEO

Nije bilo jednostavno zbog nepristupačna terena. Izvukli smo je živu, nadamo se da će se oporaviti, rekli su nam splitski vatrogasci.

U petak oko 19 sati na južnim padinama splitskog Marjana u provaliju duboku 30 metara upala je žena. Teško ozlijeđenu, nakon što su je izvukli, vozilom Hitne pomoći prevezli su je u splitsku bolnicu. Tamo su je liječnici odmah operirali i smjestili u Jedinicu intezivnog liječenja. Kako su nam opisali splitski vatrogasci, odmah nakon dojave o nesreći krenuli su u spašavanje nesretne žene.

Kasjuni nesreca

Koliko je sama akcija spašavanja bila zahtjevna i komplicirana, dovoljno govori i podatak kako su nastradalu ženu iz provalije izvlačili više od sat vremena.

- To je velika, tridesetak metara duboka padina, između plaže Kašjuni i zgrade instituta - opisali su nam dramatičnu akciju spašavanja vatrogasci.

Doznali smo i da su teško ozlijeđenu ženu pronašli u ponoru od 12 metara, gdje je njen pad vjerojatno zaustavilo okolno drveće. Da je pala do dna u ponor, odnosno svih 30 metara, vjerojatno joj ne bi bilo spasa.

Splitska policija sve još vodi kao nesretan slučaj i tako će ostati sve dok ne budu u mogućnosti porazgovarati s nastradalom ženom. Zbog toga misterij pada 47-godišnje žene u provaliju na splitskom južnome Marjanu i dalje ostaje nerasvijetljen.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.