To je to što me zanima!

Ženu (38) ranio skalpelom, pronašli ju pored šumskog puta

Ranjena žena pronađena je u subotu oko 12.30 sati. Netko ju je zarezao po vratu. Iako je prva informacija BiH medija bila da je žena mrtva, kasnije su izvijestili da je ranjena i da je u bolnici
Vidi originalni članak

Ranjena žena pronađena je u subotu oko 12.30 sati pored šumskog puta u mjestu Husino kod Tuzle. Policija je izašla na teren i utvrdila da žena ima ranu na vratu koja je nanesena skalpelom, piše Tuzlanski.ba. Riječ je o ženi (38) iz Kiseljaka. Policija traži počinitelja. Iako je prva informacija BiH medija bila da je žena mrtva, kasnije su izvijestili da je ranjena i da je u bolnici 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • magdalena63 03.06.2017.

    Mm ima skalpele u svakoj ladici. Kad pitam šta će mu toliko, kaže da će lijepiti tapete.. hm... da li da se zabrinem? Mrzim tapete.

  • SOTONIST 03.06.2017.

    Zeljezo se mora iskovati da bi bilo jako.Kaos dolazi svima nama.Bez sumnje bit cemo sokirani dogadajima ali to se mora desit da bi nas um i tjelo postalo slobodno.Sustav je postao dio naseg mozga i nema bezbolne metode da se taj tumor izreze iz naseg zivota.Neke ce kaos udariti kao vlak a neki ce samo biti okrznuti ali SVI cemo na kraju biti zahvalni i sretni zbog svega sto se desilo.Promjena nikad nije lagana.Probajte kaos u malim dozama.Tako cete ga lakse prihvatit.

  • bolitek 03.06.2017.

    "Dežurna služba MUP-a Tuzlanskog kantona zaprimila je danas oko 12:30 sati dojavu da se pored šumskog puta u mjestu Husino kod Tuzle nalazi povrijeđena ženska osoba. Na mjesto događaja izašla je policija, koja je prilikom uviđaja zatekla žensku osobu koja je na sebi imala rezne rane u predjelu vrata, nanesene skalpelom. Kako nezvanično saznaje portal Tuzlanski.ba, ženska osoba je 1979. godište iz Kiseljaka pored Tuzle. Policija traga za počiniocima ovog djela. – Osoba čiji identitet još uvjek nije poznat zbrinuta je na UKC-u Tuzla, smještena je u jedinici intezivne njege sa zbrinutim povredama, trenutno se nalazi van životne opasnosti, dalje pretrage su u toku, za Tuzlanski.ba saopšteno je iz UKC-a Tuzla. Policija MUP-a TK se nalazi na mjestu uviđaja, te će uskoro biti dostupno više informacija o ovom stravičnom događaju. (Tuzlanski.ba) | Preuzeto sa: http://tuzlanski.ba/crna-hronika/stravicno-ubistvo-u-tuzli-zenska-osoba-pronadena-zaklana-skalpelom-foto-preuzeto-sa-httptuzlanski-bacrna-hronikastravicno-ubistvo-u-tuzli-zenska-osoba-pronadena-zaklana-skalpelom"

Komentiraj...
Vidi sve komentare