To je to što me zanima!

Žestoki ruski napad na Odesu: U pogođenom skladištu buknuo požar, poginulo troje radnika

U objavi na Facebooku zapovjedništvo je također izvijestilo da je nakon napada 'prijavljen požar u blizini poslovnog centra i da je pogođeno skladište trgovačkog lanca'
Vidi originalni članak

Prema preliminarnim informacijama Južnog zapovjedništva ukrajinske vojske, Rusi su tijekom noći napali grad Odesu krstarećim projektilima Kalibr. 

U napadu je poginulo troje ljudi, a ranjeno je 13. U objavi na Facebooku zapovjedništvo je također izvijestilo da je nakon napada 'prijavljen požar u blizini poslovnog centra i da je pogođeno skladište trgovačkog lanca'.

Eksplozije su se čule u Odesi oko 2:30 ujutro po lokalnom vremenu, nakon čega su zabilježeni požar i velike količine dima.

Zapovjedništvo je priopćilo da je Rusija ispalila sveukupno četiri krstareće rakete Kalibr na grad. U ranijoj objavi, rekli su da je dvije rakete oborila ukrajinska protuzračna obrana. Jedan od projektila pogodio je skladište trgovačkog lanca, izazvavši veliki požar i ubivši troje zaposlenika skladišta, a ozlijeđeno je sedam ljudi.

Krhotine projektila također su oštetile poslovni centar, obrazovnu instituciju, stambeni kompleks i trgovine u središtu grada, pri čemu je, prema preliminarnim procjenama, ozlijeđeno šest ljudi. Zapovjedništvo je također priopćilo da je moguće da su ljudi još uvijek zarobljeni pod ruševinama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare