To je to što me zanima!

Zet autom nasrnuo na punicu (68), spasio ju je ljubavnik (46)

Zadar: Zet je nasrnuo autom na punicu, a spasio ju je 46-godišnjak koji je s njom u vezi. On je muškarca zaustavio udarcem šakom u glavu kroz prozorsko staklo
Vidi originalni članak

Zadranin Š. A. (55) je u utorak oko 23 sata, u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Zadru, automobilom probio dvorišna vrata kuće svoje punice Ivke A. (68). Potom je nasrnuo na nju autom i teško je ozlijedio. Spasio ju je 22 godine mlađi muškarac s kojim je u vezi.

- Probudila me buka u dvorištu. Izletio sam van i vidio svoju životnu partnericu pod automobilom njezinog zeta. Uhvatio sam je i izvukao ispod automobila. On je vozio naprijed-natrag iznad nje. Prije toga automobilom je razvalio metalnu dvorišnu ogradu, bacivši je iz ležišta na tlo - kazao nam je 46-godišnji M. V.

Š. A. je napao punicu Land Roverom, a bio je pijan s više od 1,5 promila alkohola u krvi. Policija ga je uhitila i nad njim provodi kriminalističku obradu, a još se ne zna za koje kazneno djelo ili prekršaj će ga prijaviti. Uzrok sukoba navodno su neriješeni nesporazumi od ranije i to oko imovine.

- Bio je to mali obiteljski eksces. Zet se napio i tražio ženu kod mene. Bio je toliko pijan da je navalio autom kroz ogradu od kovanog željeza. Pomogao mi je nevjenčani suprug, ipak je drugačije kad je muškarac u kući - kazala nam je Ivka, kojoj je u napadu slomljena palčana kost te je ozlijedila lijevi kuk.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • LebronPetrovic 06.06.2013.

    ima baba mlađeg frajera i to nekog opakog, drito šakom kroz staklo u bulju, a i zet je lud 100 gradi !

  • stipano 05.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • stipano 05.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare