To je to što me zanima!

ZET će u vozilima izvještavati o navijačkoj atmosferi u gradu

Tramvajski i autobusni promet u zoni stadiona i preko Jelačićeva trga povremeno će se preusmjeravati, a stanje u prometu moći će se pratiti na stranici ZET-a
Vidi originalni članak

Zbog utakmice protiv Srbije na maksimirskom stadionu danas će, vjerojatno, biti izmjena u javnom gradskom prijevozu. Najavili su to iz ZET-a kao mogućnost.

Tramvajski i autobusni promet u zoni stadiona povremeno će se preusmjeravati, no iz ZET-a ne mogu točno reći kada će to biti. Odluku o preusmjeravanju donijet će u suradnji s policijom.

ZET-ov Centar za nadzor i upravljanje prometom pratit će situaciju na terenu, osobito na linijama koje prometuju užim gradskim središtem i zonom oko maksimirskog stadiona.

Promet će se možda preusmjeravati i s Jelačićeva trga

Utakmica će se, naime, gledati i na videozidu na središnjem gradskom trgu zbog čega je moguće, najavljuju zetovci, da će se promet preusmjeravati s Jelačićeva trga. To će ovisiti  o sigurnosnim uvjetima, odnosno o broju navijača koji će organizirano pratiti sraz hrvatske i srbijanske reprezentacije.

U tijeku su i posljednje pripreme, iako utakmica nosi predznak "visokog rizika", vjeruje se da će Zagreb biti dostojan domaćin brojnim navijačima koji će pristići iz cijele Hrvatske.

Javljanje uživo prije, za vrijeme i nakon utakmice

Stanje u prometu moći će se pratiti i na službenoj internetskoj stranici ZET-a te izravnim tonskim sadržajima koji će se čuti u putničkim prostorima svih vozila, kao i na stajalištima opremljenim informativnim zaslonima. Osim prometnih informacija, putnicima će se javljanjima uživo, prije, za vrijeme i nakon utakmice prenositi navijačka atmosfera sa stadiona i zagrebačkih ulica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • chelseaMG 22.03.2013.

    bolje to nego kontrole. hahahaha

  • tessa 10 22.03.2013.

    Danas će tramvaji bit prazni, hodat će se u kolonama :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare