To je to što me zanima!

ZG: U masovnoj tučnjavi u centru stradao mladić (27)

U masovnoj tučnjavi u subotu oko tri sata ujutro teško je ozlijeđen mladić (27). Mladići su se potukli u samom centru Zagreba
Vidi originalni članak

U masovnoj tučnjavi u subotu oko tri sata ujutro teško je ozlijeđen mladić (27). Njega je ozlijedio drugi mladić (21). Dečki su se potukli u samom centru Zagreba na raskrižju Gajeve i Tesline ulice. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u KB Dubrava. Uhićeni mladić je priveden zbog narušavanaj javnog reda i mira te nanošenja ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gnome 23.02.2008.

    Dobar članak u kojem glavni akter je \"mladić\". Pretrgli ste od informacija. Kad bi ste bili ovako škrti na riječima i sa Britni, Vlatku i Ivaniševićima bili bi smo Vam veoma zahvalni.

  • 23.02.2008.

    Ova sintagma \"..zbog kršenja javnog reda i mira..\" je za poludit\' !! To tako glupo zvuči da nemrem bilivit !! Koji crni red? Koji mir?! Živimo u totalnom košmaru gdje muževi ubijaju žene, očevi siluju djecu... pa ovi ispadi su dr.. na šibici!!

  • entoni 23.02.2008.

    Ništa novo u Utorak je mladić zbog parkirnog mjesta u Trpimirovoj gađao kamenjem ( zamislite u autu Astra je imao kamenje),drugog iz Golfa 3 pa su se potukli, zatim je jedan sa prijateljem otišao u Cinestar a drugi oteturao krvavog nosa prema traumi. Na žalost česta priča u Zagrebu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare