To je to što me zanima!

Zgazio suparnika: Jurio je za Ekotaxijem i zaletio se u njega

Taksist Cammea Zagreb jurio je za Ekotaxijem, sustigao ga, više se puta zaletio u auto i vozaču konkurentske tvrtke slomio nogu. Svjedoci tvrde da je bilo kao u filmu
Vidi originalni članak

Sukob dvojice zagrebačkih taksista počeo je u kafiću na Trešnjevci u koji su obojica u četvrtak iza ponoći došla popiti kavu.

Petar M. (28), vozač Cammeo taksija, i Tomislav S. (29) iz Ekotaxija u lokalu su se najprije počeli svađati, a uskoro su se i potukli. Vozač Ekotaxija odjurio je zatim u svoj auto i krenuo u nepoznatom smjeru, a Cammeov taksist ga je odlučio pratiti.

Na križanju Trakošćanske i Kučerine ulice Petar M. ga je sustigao. Počeo se svojim autom silovito zabijati u kolegin. Ovaj je tada naglo zakočio i otvorio vrata.

- Vozač Cammea prvo je svom brzinom otišao u rikverc, zatim se zaletio prema vratima vozača Ekotaxija, cijela ih odvalio i zdrobio mu nogu. To je izgledalo kao u filmovima. Stravično! - ispričao nam je Dino Klarić.

On se zatekao na mjestu sukoba i pomogao taksistu da se digne s ceste. Nazvao je odmah policiju i Hitnu pomoć koja je nesretnog vozača prevezla u KB Dubravu.

Vozač Cammea je pobjegao, ali je ostavio registraciju.

- Do tučnjave je navodno došlo jer je vozač Ekotaxija prije radio u Cammeu - rekao je Klarić. Mislav Munivrana iz Ekotaxija kazao nam je da je vozač jučer pušten na kućnu njegu. Stavili su mu longetu i za sada je dobro.

Liječnička pomoć pružena je i vozaču Cammea. On ima frakturu arkade.

- Vozač Ekotaxija napao je našeg vozača s leđa, a nakon toga je tek uslijedio daljnji obračun. Povod ovom napadu na našeg vozača još ne znamo. Žao nam je zbog nastale situacije bez obzira tko je od vozača započeo sukob - kazao nam je Dražen Medić, komercijalni direktor Taxi Cammea.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Stankec 06.06.2013.

    Danas normalno radi kao da se nije ništa dogodilo

  • Gale0007 13.10.2012.

    nemrem vjerovati

  • Gale0007 13.10.2012.

    kak smo svi pametnu u p.m

Komentiraj...
Vidi sve komentare