To je to što me zanima!

Zgodna glasnogovornica: Ona je glavna za odnose s javnošću

Rusija: Irina Volk ima zadatak vratiti povjerenje u rusku policiju. Već je postala popularna na društvenim mrežama što je dobra vijest za policiju kojoj pada popularnost
Vidi originalni članak

Irina Volk (38) je nova glasnogovornica ruske policije. Zadatak joj je da povrati povjerenje građana u policiju. Irina je već postala popularna na društvenim mrežama. To je dobra vijest za policiju kojoj u toj zemlji, prema istraživanju, vjeruje jedva pola ispitanika.

Prije tri godine objavljeno je da je jedan zatvorenik silovan i ubijen u zatvoru. Tada je veliki broj ljudi izašao u javnost i optužio policiju da su ih fizički i psihički zlostavljali. Ministarstvo je tada promijenilo imidž. Služba za odnose s javnošću je postala dostupnija, policija je otvorila profile na društvenim mrežama. 

Irina je već postala ozbiljna konkurencija svojoj kolegici iz ministarstva vanjskih poslova. 

Prošle godine u kolovozu prvi je put u povijesti za glasnogovornicu ruskog ministarstva vanjskih poslova postavljena žena. Riječ je o Mariji Zakharovoj koja je ubrzo nakon dolaska na novu funkciju na Facebooku objavila svoju fotografiju s rođendana kćeri, piše The Daily Beast.  

Idi na 24sata

Komentari 53

  • -wakeTfUp- 03.04.2016.

    ma sve 5 ,ali čelooooooo:)) jbte ,čelo joj pola glave zauzima:)

  • Galeb i ja 02.04.2016.

    interesira me sta je na ovoj zgodno.

  • Luka_13 02.04.2016.

    Šta je tu ba zgodno, ima čelo ko Vlado Kočiš Zec... A faca joj se sjaji ko meni nakon dužeg drkanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare