To je to što me zanima!

'Zgrabila sam dječicu i pobjegli smo na balkon. Sve je gorjelo'

Jurica Čondić radi dva posla i kaže da će sve popraviti, uz pomoć dobrih ljudi. Već je stiglo mnogo donacija za djecu, jer im je u požaru izgorjelo sve, od odjeće do školskih knjiga te pribora
Vidi originalni članak

Požar koji je planuo u petak popodne u stanu na šibenskim Vidicima izazvao je neispravni produžni kabel. Potvrdila nam je to Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, kao i da je šteta procijenjena na više stotina tisuća kuna.

Za to vrijeme Jurica Čondić, uz pomoć prijatelja i susjeda te obitelji, čisti ostatke u uništenom stanu na trećem katu nebodera u Ulici branitelja Domovinskog rata. Sretan je, kaže, jer se nikome nije dogodilo zlo, nitko od članova njegove obitelji nije ozlijeđen, a niti od susjeda, iako su plameni jezici te dim prijetili širenju i ozbiljnom oštećenju stana na gornjem katu.

'Uzela sam sina i izjurila' 

- Strašno je bilo. U sobi je u trenutku zaiskrilo, planulo, odjednom je dim krenuo, nismo imali kamo pobjeći nego na balkon - kaže nam supruga Danijela, još u vidnom šoku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Uspjela sam nekako pobjeći na balkon s dječakom od tri i pol godine te curicom, koja ide u 2. razred osnovne škole. Odande su nas izbavili vatrogasci, koji su stigli u roku od tri minute, svaka im čast - prepričava Danijela dok se oko nje okupljaju susjede.

Jurica radi dva posla 

Kći od 17 godina uspjela je sama izaći, a dječak od 13 godina u to je vrijeme bio u školi.

Jurica Čondić radi dva posla i kaže da će sve popraviti, uz pomoć dobrih ljudi. Već je stiglo mnogo donacija za djecu, jer im je u požaru izgorjelo sve, od odjeće do školskih knjiga te pribora.

IZGORIO IM STAN U ŠIBENIKU 'Sve je otišlo u sekundi. Svi su nam odmah pomogli. Hvala im'

Pitali smo Juricu kad je nabavio sporni produžni kabel.

- Kupio sam ga prije više od dvije godine u velikom trgovačkom centru, a čak je imao i onaj osigurač koji bi ga trebao ‘izbaciti’ ako se nešto dogodi. Ali, eto, nije - rekao je Jurica i još jednom zahvalio svim dobrim ljudima koji su im pomogli.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nori 🖖 08.03.2020.

    Osmuđen stan iznad

  • KiL_1 08.03.2020.

    Kad vidim rijec “djecica” zelidac mi se okrene. Manipuliranje emocijama

  • Selo_malo 08.03.2020.

    Produžni kabel od 12,00 kn = požar u stanu. A onaj osigurač koji je trebao izbaciti je samo za ukras!

Komentiraj...
Vidi sve komentare