To je to što me zanima!

Zgrada Pantovčaka zasvijetlila u crveno-bijelim kvadratićima

To zajedništvo, ponos i slavu naše zemlje, pamtit ćemo dok smo živi. Neka nam to bude putokaz i za budućnost. Hvala vam, momci, na sreći koju ste nam priuštili, poručila je predsjednica...
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović obojala je Pantovčak u crveno-bijele kvadratiće kao podsjetnik na godišnjicu svjetskog nogometnog prvenstva uz Rusiji.

- 16. srpnja ostat će zauvijek zapisan u našim srcima. Hrvatska se toga dana vratila kući. To zajedništvo, ponos i slavu naše zemlje, pamtit ćemo dok smo živi. Neka nam to bude putokaz i za budućnost. Hvala vam, momci, na sreći koju ste nam priuštili - poručila je predsjednica.

Pantovčak je bio objasan u ponedjeljak do 23 sata.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Lun@777 16.07.2019.

    Narodu umjesto "kruha" igre bez granica. Svaka čast našim momcima na postignutim rezultatima, ali oni kao da još uvijek žive na staroj slavi. No, da li je Predsjednica svjesna da se ponaša kao estradne zvijezde, kao da smo u Hollywoodu? Pitanje je koliko novaca je ulupala u taj sjaj i kič, no, može se naravno, kad narod plaća.

  • Fahri Musliu Junior 16.07.2019.

    Sada ce politicari da prisvoje i ovaj uspjeh kao svoju zaslugu!

  • dylan 16.07.2019.

    Ona se ponaša kao pijani bogataš iz pijane bogate Hrvatske ljudi moji pa ne plaća ona ovo iz svog džepa a to je samo jedan segmenat njezine bahate rastrošnosti a kad joj se pridruže ministri zastupnici pa pravo je čudo kako nam uopće egzistira država

Komentiraj...
Vidi sve komentare