To je to što me zanima!

Išao uklanjati zidove ruševne napuštene kuće pa poginuo

Muškarac (34) sanirao je ruševnu napuštenu kuću koja zbog lošeg stanja prijeti susjedima. Pri uklanjanju napuknutih i odlomljenih zidova na njega se u jednom trenutku urušio zid i usmrtio ga
Vidi originalni članak

Muškarac (34) poginuo je danas oko podneva dok je radio na ruševnoj napuštenoj kući u sisačkoj Bitoljskoj ulici. Kako neslužbeno doznajemo, kuća zbog lošeg stanja prijeti susjedima, a čovjek je išao uklanjati napuknute i odlomljene zidove. Na njega se  u jednom trenutku urušio zid i usmrtio ga. S njim je u vrijeme tragedije bio još jedan muškarac, ali on nije ozlijeđen.

- Čuli smo sirene i vidjeli kako dolazi vozilo Hitne pomoći. Iz kuće su istrčali susjedi kako bi pomogli, ali nije mu bilo spasa - pričaju svjedoci tragedije. Dodaju kako se radi o napuštenoj i opasnoj kući koja se dodatno urušila tijekom potresa, a otkrili su i da su gradskim vlastima stotinu puta pisali dopise upozoravajući da se radi o napuštenom objektu koji se raspada i ugrožava susjedna dvorišta. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • DeGogi 20.01.2021.

    Zbog čega ljudi ginu bez veze... Kuća započeta 1978 a rohbau nikad gotov.

  • činkac 20.01.2021.

    mlad čovjek, zeli si pomoć i ne moze dobiti stručnu pomoć države i tako skonča

  • ludiM 20.01.2021.

    nisam dugo al sad cu je je to moj razredni, kakva gospodo novinari obiteljska kuca?? kakva obnova??? ja cu vam reci sta je, dosao je uklanjat zidove koji su susjedima prijetili za njihove kuce i zivote, a u toj kuci nitko ne zivi po ocitom sa fotografija, jer su vlasnici u srbiji koji nisu se udostojili tu nakaradu godinama maknut decko je volontirao!! i 34 godine jer je 86 godiste!! pocivao u miru pepa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare