To je to što me zanima!

Podmetnuli požar: Ekstremisti su ubili bebu i poručili 'Osveta'

Četverogodišnjak i njegovi roditelji prevezeni su u bolnicu s teškim opeklinama, a 18-mjesečna beba umrla je u požaru koji su u njihovom domu izazvali ekstremisti
Vidi originalni članak

Beba od 18 mjeseci je ubijena, a njezin četverogodišnji brat i roditelji ozlijeđeni su u petak u svom domu u napadu židovskih ekstremista u selu Duma na okupiranoj Zapadnoj obali.

Još jedna djevojčica se nagutala dima nakon što su dvojica maskiranih muškaraca oko četiri ujutro upala u selo, razbili prozore dviju kuća i ubacili Molotovljeve koktele. Jedna kuća bila je prazna, no u drugoj se nalazila obitelj, javlja Jpost.com.

Izraelske zračne snage prevezle su ranjene članove obitelji u bolnički centar u Tel Ha-shomer. Majka je pretrpjela opekline na 70 posto tijela. 

Napadači su na kući ostavili natpis na hebrejskom na kojem je pisalo 'osveta'. 

- Sumnja se da je riječ o napadu s nacionalističkim motivima - rekao je policijski glasnogovornik Luba Samri.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • The Stand 01.08.2015.

    Već se neko vrijeme spremam pročitati ponovno Bibliju a kako bih bila spremna na "iznenadenja" kada jednog dana krenem čitati Kuran i Talmud kako bih "vidjela" to zlo. Prije čitanja Kurana i Talmuda moram primjetiti da svaki "vjernik" bez obzira na vjeru u bilo kojoj Svetoj knjizi a koja se ne odnosi na njegovu vjeru može naći poziv na rat, krvoproliće.... (malo grubo napisano, ali......)

  • arwin 31.07.2015.

    Nije ovo nikakva osveta. Ovo je zločin s političkom pozadinom. I šteti Židovima. Zato mi je tumačenje sumnjivo.

  • branko d 31.07.2015.

    Židovska smrdljiva posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare