To je to što me zanima!

Zima je u Hrvatskoj, na vidiku još uvijek nema zatopljenja...

Zubato sunce i temperature u minusu čekaju nas i idućih dana. Na kopnu će se jutarnje spuštati i do desetak stupnjeva ispod nule, a ni dnevne neće prijeći u plus
Vidi originalni članak

Temperature ispod nule okovale su Hrvatsku. Najhladnije je u utorak bilo na Risnjaku, gdje je u 7 sati izmjereno 17 stupnjeva ispod nule. U Gospiću, Ogulinu i Slunju bilo je minus 14, a Zagrepčani su se probudili na minus 10. Najviša dnevna temperatura bila je devet, a izmjerena je u Dubrovniku. No zubato sunce i temperature u minusu čekaju nas i idućih dana. Na kopnu će se jutarnje spuštati i do desetak stupnjeva ispod nule, a ni dnevne neće prijeći u plus. Na Jadranu će biti koji stupanj više. U cijeloj Hrvatskoj bit će uglavnom vedro i bez oborina. Koja pahulja snijega može na kopnu pasti tek na Novu godinu, na Jadranu vjerojatno slaba kiša.

- Početkom iduće godine temperature će blago porasti, no i dalje će biti prave zimske. Prognoze za idućih tjedan dana ne pokazuju neko zatopljenje - kažu u Meteo-infu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Cooleech 29.12.2010.

    Mene ne brine glupi naslov, niti novinar(ka), niti temperaturni minus koji je okovao Hrvatsku. Brine me onaj koji je okovao naše novčanike!

  • WebSuperman 29.12.2010.

    meni hladnoća ne smeta, sve dok ne krene padat ono bijelo govno...a dok je hladno i suho nek je i -60...meni je ova zima blaga, hvala bogu pa nas alpe štite od sranja sjevernije od njih

  • custo 29.12.2010.

    tko plaća ove ljude da pišu ovakve gluposti? mogu i ja? znam s.... do besvjesti :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare