To je to što me zanima!

Živa je! U sudaru s kamionom djevojčica (1) izletjela iz auta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rusija: Mitsubishi je proklizao i prešao na suprotnu stranu ceste gdje ga je udario kamion. Curica je ispala kroz stražnje staklo na cestu. Ima ogrebotine i masnice
Vidi originalni članak

Djevojčica (1) je nakon sudara automobila s kamionom ispala na cestu i preživjela. 

Mitsubishi u kojem je bila obitelj i njihova posvojena kći je u nedjelju proklizao na cesti u Rusiji. Zarotirao se i prešao  na suprotnu stranu ceste. U zadnji dio auta je udario kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera. 

Djevojčica koja nije bila u autosjedalici izletjela je kroz stražnje staklo na prometnicu. Imala je nevjerojatnu sreću da na nju u tom trenutku nije naletjelo drugo vozilo. Iz razbijenog auta odmah je izašo otac i djevojčicu uzeo u naručje. 

Curica, piše Life.ru ima nekoliko masnica i ogrebotina na glavi. Odvezli su je u najbližu bolnicu gdje su joj liječnici pružili pomoć.  

Daily Mail piše kako je vožnja po cestama u Rusiji ponekad vrlo opasna pa vozači često na svojim vozilima imaju kamere kako bi snimili nesreću i kasnije snimku mogli pokazati osiguranju. Zbog toga se na internetu, pogotovo na YouTubeu, može pronaći sve više i više snimki prometnih nesreća iz te zemlje.  

Idi na 24sata

Komentari 77

  • true love 24.01.2013.

    ispalo jadno dite iz portapaka

  • libeluli 24.01.2013.

    sretno prošlo ali vidi se tko je kriv za to što se desilo...

  • Nickyyy 24.01.2013.

    To se zove sreća u nesreci !!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare