To je to što me zanima!

Zlatar Violić pala s balkona: "Smrskana joj je lijeva noga"

Andrea Zlatar Violić, bivša ministrica kulture, u utorak je pala s balkona obiteljske kuće u Trstenom. Pala je s visine od oko osam metara i slomila bedrenu kost
Vidi originalni članak

Andrea Zlatar Violić, bivša ministrica kulture, u utorak navečer je pala s balkona obiteljske kuće u Trstenom na krov obližnjeg objekta, pa u vrt. Prevezena je u dubrovačku opću bolnicu. 

Doznajmo kako je slomila bedrenu kost i zadobila ogrebotine. Nije u životnoj opasnosti. 

Igor Kolman (HNS) potvrdio nam je da je bivša ministrica Zlatar Violić imala nesreću. Poručio je kako joj svi u HNS-u žele brzi oporavak. 

Neslužbeno smo doznali da je Zlatar Violić prilikom pada slomila bedrenu kost te da ima ogrebotine po tijelu. Prema informacijama, bivša ministrica pala je s osam metara visine. Doznajemo da je Zlatar Violić željela popiti kavi na terasi svoje obiteljske kuće u Trstenom. Pala joj je papuča i kada se sagnula da je uzme, poskliznula se i pala. 

Nakon pada je prevezena u dubrovačku opću bolnicu trebala bi biti prebačena u Zagreb. Ravnatelj dubrovačke bolnice nam je rekao kako je zadobila teški prijelom lijeve natkoljenice, te da joj je "noga smrskana".

Bivša ministrica je navodno pila kavu na balkonu. Pala je s visine od oko 8 metara, kada je htjela dohvatiti papuču.

Idi na 24sata

Komentari 302

  • vladok26 09.07.2015.

    OBEĆANJE! Više neću pit na balkonu.Draga, kavu mi serviraj u dnevnom boravku.

  • AUSSIE 09.07.2015.

    Svatko danas gradi te balkone.

  • bbbdado 09.07.2015.

    Ako je pala sa 8 metara inala je puno sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare