To je to što me zanima!

Zlatku Lagumdžiji je pozlilo u emisiji, prebacili ga u bolnicu

Zlatko Lagumdžija je u jednom trenutku zatražio čašu vode, a nekoliko sekundi nakon toga je napustio studio. Liječnici na hitnoj su utvrdili kako ima visoki tlak
Vidi originalni članak

Zlatku Lagumdžiji, ministru vanjskih poslova te čelnom čovjeku SDP-a BiH, pozlilo je u četvrtak tijekom gostovanja u emisiji "Dnevnik D". Lagumdžija je u jednom trenutku zatražio čašu vode, a nekoliko sekundi nakon toga je napustio studio. Voditeljica je onda prekinula emisiju. Kad je izašao iz studija, Lagumdžiju su odvezli na hitnu. 

Liječnici su utvrdili da ima visoki tlak te su ga zadržali na pretragama. Njegovo stanje je stabilno nakon što je proveo noć u sarajevskoj bolnici.

- Napravljena je kompletna dijagnostika i svi vitalni parametri su stabilni - rekla je glasnogovornica Kliničkog centra u sarajevu Biljana Jandrić. Lagumdžiju bi trebali tijekom dana pustiti na slobodu.

Dnevni avaz piše kako je Lagumdžiji pozlilo kod pitanja o zatvorenim listama na narednim parlamentarnim izborima i to zbog agresivnog nastupa voditeljice koja ga je cijelo vrijeme pokušala isprovocirati. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • stara škola 02.11.2012.

    Nekoliko puta sam reagirao na nespretnost novinara koji pišu priloge. Danas je to slijedeće (citiram genijalca):"Lagumdžiju bi trebali tijekom dana pustiti na slobodu." Nisam vidio u vijestima da je dotični gospodin bio u zatvoru. Jer pustiti nekoga na slobodu nedvojbeno znači da je bio u zatvoru, pa ga se sada pušta na slobodu. Dajte molim vas, pregledava li netko tekstove koji se nama prezentiraju?

  • pješak 02.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • tajnamoja 02.11.2012.

    Visok tlak je zlo, tko ga ima zna, i nije se za smijati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare