To je to što me zanima!

Zlatku Tomčiću provalili u kuću i ukrali mu tlakomjer

Rrazbojnici su provalili u kuću Zlatka Tomšića u Zagrebu. Uzeli su tlakomjer koji su bacili u vrt kuće. Ukućani su za vrijeme pljačke bili kod kuće
Vidi originalni članak

Buka je u noći na ponedjeljak oko 3.30 sati probudila Mariju Tomčić (26), kćer bivšeg predsjednika Sabora i HSS-a Zlatka Tomčića (65). Marija je probudila oca i majku, pa su upalili svjetla u kući u zagrebačkoj Ulici Čmrek. No nisu nikoga vidjeli, niti primjetili išta sumnjivo. Legli su ponovno spavati ni ne znajući da je u njihovoj kući bio najmanje jedan provalnik. Tek ujutro su primjetili da je netko obio vrata na terasi u suterenu. Pozvali su policiju, koja im je brzo potvrdila da je netko provalio u njihovu kuću dok su spavali.
Obitelj je s policajcima prošla kroz cijelu kuću, pregledavajući jesu li sve stvari na svom mjestu. Ništa vrijedno nije nedostajalo. Iz kuće je nestao samo tlakomjer, koji je bio u torbici. No policajci su i stroj ubrzo našla. Provalnik ga je odbacio bježeći kroz vrt. Vjerojatno se prepao shvativši da je probudio obitelj. Osim obijenih terasnih vrata, Tomčići su prošli bez štete.

KUĆA IMA VIDEONADZOR I ALARM KOJI NIJE 'SVIRAO'
Provalnici nisu aktivirali alarm na Tomčićevoj kući. Policija, pak, nije rekla jesu li nadzorne kamere snimile provalnike.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • _tomi 05.04.2010.

    Prž\'te Lopova.. Stvarno teška krađa i nebi to nikome želio. Breaking News :D

  • dinkman 05.04.2010.

    Mislim da je potrebno svakih 15000 km promijenit ulje

  • _tomi 05.04.2010.

    Prž\'te Lopova.. Stvarno teška krađa i nebi to nikome želio. Breaking News :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare