To je to što me zanima!

Zlatna jahta pred Dubrovnikom!

Khalilah je u vlasništvu Rusa Alexeija Glubovicha, bivšeg direktora ruske naftne kompanije Yukos i vlasnika Armad kapitala, no vjerojatnije je da odnedavno jahtu koristi njegova bivša supruga Olga Mirimskaya
Vidi originalni članak

Luksuzna jahta ‘Khalilah’ uplovila je u dubrovački akvatorij. Riječ je o jednoj od najljepših te prvoj karbonskoj jahti izgrađenoj 2015. godine u američkom brodogradilištu Palmer Johnson. ‘Khalilah’ je dugačka 48 metara, a posebnu pozornost izaziva zbog svoje zlatne boje.

POGLEDAJTE VIDEO: Bilzerian uživa na jahti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, prodajna vrijednost ove zlatne ljepotice je 28,5 milijuna eura, a može se unajmiti po cijeni od 235.000 eura tjedno (oko 1,9 milijuna kuna). Na jahti može boraviti i do 11 ljudi uz 9 članova posade.

Khalilah je službeno u vlasništvu Rusa Alexeija Glubovicha, bivšeg direktora ruske naftne kompanije Yukos i vlasnika Armad kapitala, no vjerojatnije je da je koristi njegova bivša supruga, kći ruskog 'kralja butiga', Olga Mirimskaya.

Ovu jahtu se često može vidjeti po francuskoj rivijeri i talijanskim hot-spot ljetovalištima za celebrityje, a dubrovački je akvatorij posjetila i lani.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tomo1234 11.07.2021.

    Tako je Rus poklonio u rastavi M/Y Dilber Sada žena prodala

  • Dalmatinac iz Hercegovine 21.07.2020.

    Moj Tomos je bolji

  • samosamrealan 20.07.2020.

    praznih djepova ce u rupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare