To je to što me zanima!

Zlatna ribica spasila Zlatka od gladi, podijelio je sa susjedima

Nezaposleni ribič rukama je svladao zlatnu grdosiju od 39 kila. Rekao je da je sudbina htjela da baš u vrijeme neviđenog potopa upeca najveću ribu u svojoj karijeri
Vidi originalni članak

Zlatko Tomić (54) Iz Bijeljine raširio je usta u čudu kao som kad je ispred njega u potopljenoj Ulici Branka Miljkovića iz vode doslovce iskočila zlatna ribetina.

- Taj tolstolobik nas je spasio gladi. Ribu sam, teška srca, morao očistiti i podijelio sam je sa susjedima - rekao je Zlatko za Kurir: Nezaposleni ribič rukama je svladao zlatnu grdosiju od 39 kila. Rekao je da se ribolovom bavi četrdeset godina, ali da je sudbina htjela da baš u vrijeme neviđenog potopa upeca najveću ribu u svojoj karijeri. I to bez udice, što mu nije bilo teško jer je u mladosti ribu lovio golim rukama. Pretpostavlja da je riba došla iz obližnje šljunčare i da se na neobjašnjiv način tijekom poplava našla usred grada. A od zlatne ribetine poželio je samo jednu želju.

- Želim da se napaćeni ljudi širom BiH, Srbije i Hrvatske što prije oporave od poplava. Čini se da se želja brzo ispunjava jer se kaos počeo polako smirivati - rekao je Zlatko. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 26.05.2014.

    Zabranjeno je loviti ribu na poplavljenom području dok se voda ne povuče, a kamoli rukama....Zato to i stoji u zakonu, da se riba zaštiti za vrijeme poplave kad je ranjiva i dezorijentirana.....ali neznanje vlada....

  • samojedno 24.05.2014.

    Lipa želja

  • blondica 24.05.2014.

    Ima ona jedna pjesma "moja je ribica ,ribica zlatna moja je ribica nevijerovatna "

Komentiraj...
Vidi sve komentare