To je to što me zanima!

Šibonja od 970 kilograma je osvojio zlato u teškoj kategoriji

Gotovo četiri tisuće zaljubljenika u borbe bikova uživalo je u općini Šestanovac u okršajima bikova koji su potrajale do kasno u noć. Borilo se 44 grdosija
Vidi originalni članak

Vruće nedjeljno poslijepodne koridu u općini Šestanovac, u srcu Dalmatinske zagore, dodatno su svojim žestokim borbama zagrijale 44 grdosije. Gotovo četiri tisuće zaljubljenika u borbe bikova uživalo je u okršajima koje su potrajale do kasno u noć. Adrenalin je posebno rastao u trenutcima dok su se u šestanovačkoj Pamploni vodile teške borbe i kada su bikovi bodaći ukrstili svoje rogove te krenuli u razbadanje. Bilo je trenutaka kada su bikovi od tisuću kila nakon što su poraženi svoj gnjev željeli iskaliti rušeći zaštitne ograde pred uspanićenim posjetiteljima. Najljuće borbe vodile su se u teškoj kategoriji gdje je zlato osvojio 970 kilograma težak Šibonja vlasnika Josipa Ribičića-Kumana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mrzli 11.07.2011.

    svake godine procitam i vidim na tv-u te bikove i nikak da se otmem cinjenici da ti bikovi isto izgledaju ko i njihovi vlasnici,jedino je bikovima koeficjent inteligencije nešto viši..a ni publika nije bolja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare