To je to što me zanima!

Zlostavljao sestru, spavao s mamom i pucao na brata

Mark B. (19) iz Nürnberga samostrelom je pucao na brata, koji ga je prijavio da spava s majkom te da je s njom zlostavljao 6-godišnju polusestru
Vidi originalni članak

Mark B. (19) u petak će se pojaviti pred sudom u njemačkom Nürnbergu jer je navodno samostrelom pokušao ubiti brata Hansa. Hans ga je prijavio policiji da spava s majkom i da zlostavlja polusestru, donosi Abendzeitung.
Majka Karin R. (38) ima troje djece s različitim muškarcima. Navodno su ona i sin Mark bili u incestuoznoj vezi. Osim toga, zlostavljali su i njezino najmlađe dijete, djevojčicu u dobi od šest godina. Sin Hans zbog toga ih je 2008. prijavio policiji. Karin i Mark odlučili su se osvetiti. Karin ga je prvo tražila da povuče iskaz, no Hans to nije htio učiniti. Onda je uzela samostrel i dala ga Marku. On je ispalio strijelu i polubrata pogodio u prsa. Teško ga je ozlijedio, a nakon toga  pobjegao. Policija ga je uhvatila sljedeći dan. Mark je policiji već  poznat. U svojih 19 godina prikupio je više od 100 kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jure_zd 23.04.2009.

    .......jako,jako,jako BOLESNO....

  • mazur 23.04.2009.

    lagano taj isti samoster pa idemo..jedno oko, pa drugo oko itd.. pa onda nikad vishe takvo neshto ti ne padne na pamet :)

  • mil 23.04.2009.

    čitam i ne vjerujem očima UŽAS šta je ovo monstrumi bolesni niču ko gljive nakon kiše

Komentiraj...
Vidi sve komentare