To je to što me zanima!

Zmajlović pokazao raskošno umijeće pripremanja kotlovine

Ministar kuha uglavnom na klasični način, ali, priznao je, voli mediteranski štih, pa dodaje začinsko bilje, lovor i mažuran. Koristio je carsko meso i kranjske kobase
Vidi originalni članak

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović u Jastrebarskom je demonstrirao raskošno umijeće kuhanja. Ministar kuha uglavnom na klasični način, ali, priznao je novinarima, voli mediteranski štih, pa dodaje začinsko bilje, lovor i mažuran. Za kotlovinu je koristio carsko meso i kranjske kobase. 

Oslanjanjući se na nove nutricionističke spoznaje, kuhao je na masti, koja je zdravija no što se mislilo - a od onog što mu je ostalo skuhao je grah sa šampinjonima. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • jozabroz 07.09.2015.

    sta god da napravio,, afere i njihovo rjesavanje tek dolazi na red..zasad se to nesmije jer bi partija mogla ostat bez puno glasova iz jaske..no kad se izgube izbori,koga briga..)))

  • TomislavKatalinić 07.09.2015.

    Svaka budala zna skuhati kotlovimu kada ima love za kupiti satojke!

  • dahhmal 07.09.2015.

    Zato nam i je vlada u kur.. kad se jedan ministar igra kuhacom drugi baca sjekire dok ne trazi kacigu za svoju malu celicu premijer nam pada s transportera ili pada na doticnu rijecanku uglavnom oni se zabavljaju a mi pusimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare