To je to što me zanima!

Zmije u banci: Siktavcima iz Ludbrega hitno trebao novac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gmaz je ušao u ponedjeljak oko 14 sati. Klijent i dvije zaposlenice ostali su u šoku, a zaštitar ju je izbacio na ulicu. U utorak je u banku pokušala ući još jedna zmija
Vidi originalni članak

Oprosssstite, zanima me kako sssse može dobiti kredit? Ove kiše ne presssstaju padati, a meni hitno treba krov nad glavom kako bi preživjela jessssen i zimu.

Čini se kao da je tako razmišljala zmija koja je u ponedjeljak oko 14 sati ušla u poslovnicu banke u Ludbregu. U tom trenutku u banci su bile dvije zaposlenice, zaštitar i klijent. Svi su se ukočili ugledavši gmaza dugog tridesetak centimetara.

- Klijent je ostao zatečen, ali zaštitar se snašao. Uzeo je metlu i zmiju pomeo iz poslovnice - opisao nam je čitatelj.

Zmiji se nije svidjelo odbijanje da postane novi klijent banke pa se sklupčala kraj vrata. Sklupčala se u obrambenu poziciju, ali je na kraju odgmizala.

Ove zmije su bezopasne

Novi šok uslijedio je već u utorak. Oko 11 sati još se jedna zmija pokušala dokopati šaltera. Uočili su je radnici koji su popravljali nogostup ispred ulaza u banku.

- Bila je upola kraća od prve. Uzeo sam zidarsku žlicu i odnio je na travnjak desetak metara od banke - kaže radnik. Tako je i druga zmija ostala bez toliko željenog kredita.

- Riječ je o bezopasnim ribaricama. Hrane se ribama i vodozemcima. Iako prijete, nikad ne grizu. Narastu do metra - objasnio nam je Zoran Tadić, stručnjak za zmije sa zagrebačkog PMF-a.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • kelvin 22.02.2018.

    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Trebate li sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirenje duga ili isplatu računa ili početak lijepog posla? Trebate li sredstva za financiranje projekta? Mi nudimo zajamčene usluge zajma bilo kojeg iznosa i bilo kojeg dijela svijeta za (pojedince, tvrtke, pravnike i korporativne organizacije) uz našu veliku kamatnu stopu od 2%. Za prijavu i više informacija pošaljite odgovore na sljedeću adresu e-pošte: kelvinsmithfunds@yahoo.com Hvala

  • NeufkensElke 19.01.2015.

    Dobar dan, Da li vam je potrebna hitna financijska pomoć ?? Mi smo legitimno vjerovniku odobren od strane Federalnog ministarstva financija, Nudimo kredit na niske kamatne stope od 2%, a bez kredita Provjerite, nudimo osobni zajmovi, debt consolidation kredita, poslovne zajmove, obrazovanje krediti, hipoteke ili kredita za bilo kojeg razloga previše! " Svi zainteresirani kandidati koji trebaju kredit treba obratiti: anitaloanfirm1@live.com (samo ozbiljne upite Ispunite zahtjev za kredit obrazac u nastavku) OBRAZAC kredita. * Ime podnositelja zahtjeva: * Adresa: * Grad: * Država: * Država: * Spol: * Bračno stanje: * Zanimanje: * Mjesečni dohodak: * Tel: * Mobitel: * Zajam Svrha: * Iznos je potrebno: * Zajam Trajanje: * Jeste li prijaviti prije: , NAPOMENA: Mi ćemo se očekuje vaš odgovor čim ste dobili ovu poruku putem e-maila: anitaloanfirm1@live.com

  • Gordana Firšt 24.09.2014.

    Zmijama je hladno i negdje bi se ugrijale, u prirodi u ovo bi doba trebalo biti toplije. I one su nadrljale kao i mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare