To je to što me zanima!

Znanstveni novaci bez posla su "čestitali" Ostojiću Božić

Zdravstveni pripravnici s diplomama koji čekaju pripravnički staž "čestitali" su video porukom Rajku Ostojiću blagdane. Zbog njega, kažu, imaju nesretan Božić
Vidi originalni članak

Zdravstveni pripravnici s diplomama koji čekaju pripravnički staž "čestitali" su video porukom ministru zdravlja Rajku Ostojiću blagdane. Oni su naime zbog neobjavljivanja natječaja pripravničkog staža tokom cijele godine onemogućeni u stjecanju licence za samostalan rad. 

- Akademski građani mogu samo sjediti kod kuće na Božić, pokriti lice rukama i ne tražiti i ne govoriti ništa, jer su i dalje na ''grbači'' roditelja u godinama kad su najspremniji za rad. Bolnice traže stažiste, pacijenti se gomilaju, liste čekanja su sve duže, nezadovoljstvo sve veće, a mladi... mladi, obrazovani ljudi, ne mogu dobiti licencu za rad... Nesretni Božić ste im poželili ministre Ostojiću - stoji u poruci ministru zdravlja. 

Ministarstvo zdravlja za pripravnike kojih ima oko 700 do sada nije našlo nikakvo rješenje i gotovo svaki puta im ponavljaju kako je riječ o "starom problemu". 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Hasenfefer 25.12.2012.

    Ovaj ja radim pa živim s roditeljima. Kad se napokon zaposlite više se roditelji ne brinu za Vas, već Vi za njih. Hebeni paradoks.

  • tomislav26 25.12.2012.

    Znanstveni novaci nisu zdrastveni pripravnici...samo dokaz da se opet manipulira nabacivanjem riječi i izradom senzacionalističkih naslova...

  • Anama 25.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare