To je to što me zanima!

Zoki duhovito odgovorio Hrgu: Zapravo, pa svi smo mi sa sela

Odnosim se s brigom i zabrinutošću prema životu na siromašnom selu kojeg sam se nagledao. Taj život nije dobar, ni sretan, rekao je premijer predsjedniku HSS-a
Vidi originalni članak

Branku Hrgu (HSS) zasmetao je u utorak u Saboru premijerov pristup prema hrvatskom selu.

- Rekli ste da život na selu samo radi sela nema smisla. Ja bih rekao da ima smisla itekako jer se radi o dvojakom gledanju na stvari ne samo na poljoprivredne proizvođače nego i u očuvanju života i ravnomjerni razvoj Hrvatske na čitavom njezinom području - uzvratio mu je Hrg.

Dodao je i kako je hrvatsko selo dalo jako puno glasova vladajućoj Kukuriku koaliciji te da im je danas zbog toga žao.

- Nećemo valjda dijeliti ljude po tome kako su glasali na proteklim izborima. Mene sada malo brine ta vaša rečenica jer ako je to točno onda bih ja mogao razmišljati tako da se netko ovdje osvećuje hrvatskom selu i hrvatskim poljoprivrednim proizvođačima - zaključio je Hrg.

Milanović je rekao kako je jasno da vladajuća koalicija to ne čini niti se on s prijezirom odnosi prema hrvatskom selu.

- Odnosim se s brigom i zabrinutošću prema životu na siromašnom selu kojeg sam se nagledao. Taj život nije dobar, on nije ni romantičan, nije ni sretan, nije ni izdašan, on je nesiguran, hladan, lošiji nego vaš život u Križevcima ili moj u Zagrebu. Lošiji je za takve ljude - rekao je Milanović i na kraju ustanovio kako smo svi mi zapravo sa sela.

- Šta mislite odakle sam ja porijeklom, s Champs-Elissea? Mislim, svi smo sa sela, barem po jednoj strani u prvoj generaciji - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • dahhmal 28.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WOMANIZER 27.11.2012.

    a većina i iz pećine!

  • vitaminix 27.11.2012.

    evo dobili smo još jednog "humoristu" nakon Mesića, ali ništa više od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare