To je to što me zanima!

Zoki kreće u kampanju iz šume Brezovica: Planira obići državu

Postoji plan da se Milanović tamo pojavi kao uzvanik Saveza antifašističkih boraca i antifašista (SABA) RH, ali i uz podršku gradonačelnice Siska Kristine Ikić Baniček
Vidi originalni članak

Zoran Milanović, službeni kandidat SDP-a za predsjednika države, pretkampanju bi vrlo vjerojatno trebao započeti u subotu, na Dan antifašističke borbe u šumi Brezovica pokraj Siska, piše u srijedu Jutarnji list.

Iako događaj još nije do kraja formaliziran i tek se razmatra, postoji plan da se Milanović tamo pojavi kao uzvanik Saveza antifašističkih boraca i antifašista (SABA) RH, ali i uz podršku gradonačelnice Siska Kristine Ikić Baniček, piše dnevnik.

Gradonačelnica za Jutarnji nije htjela još ništa komentirati a iz SABA-e kažu da Milanoviću nisu uputili poziv kao kandidatu za predsjednika nego kao bivšem premijeru. 

TOMISLAV KLAUŠKI Vratio se Zoran Milanović, HDZ-ov najdraži neprijatelj

Jutarnji list piše da će Brezovica biti samo uvertira za pravu kampanju u kojoj planira obići cijelu Hrvatsku i to 'od vrata do vrata'. Na čelu izbornog stožera je Orsat Miljenić, bivši ministar pravosuđa, glasnogovornik kampanje je Nikola Jelić, a u timu su Ivan Račan te, navodno, Joško Klisović.

SDP će financirati kampanju, a dat će i svu potrebnu logistiku. Očekuje se da će u financiranju sudjelovati i stranke koje će podržati Milanovićevu kandidaturu, piše Jutarnji list u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • ramokatolik 19.06.2019.

    Kreće iz brezovice hoće li nas dotući kad se približi blajburgu

  • 19.06.2019.

    A itkudi bi partizani krenuli nego iz sume.

  • B.L.Devín 19.06.2019.

    Zoki, Kolinda, Skoro,,,,,,,, netko cetvrti, peti,,,,, svejedno, jer treba cuvati hrvatsku tradiciju. Po njoj, su svi izbori samo pokusaj da od nekoliko zala izaberemo najmanje. U Hrvatskoj tradicionalno sasvim bezuspjesan. Uz to, pobjednik izbora, tko god bio, svakako dobiva i bit ce mu bolje. Oni koji ce glasati za njih, kao i oni koji nece, vec po obicaju dobit ce; n i s t a, 0, n u l u, a bolje im svakako biti nece, nego samo gore a u najboljem slucaju jednako kao sto im je bilo i prije izbora. I zasto onda tradiciju kvariti??

Komentiraj...
Vidi sve komentare