To je to što me zanima!

Zoki puta dva: Zoran Milanović je upoznao Zorana Milanovića

Bjelovarski bi svoga kolegu zaposlio kao evidentičara i stavio ga samog u sobu da se ni s kim ne može posvađati. U Hrvatskoj inače, osim njih dvojice, živi još 19 Zorana Milanovića
Vidi originalni članak

Milanović je ovih dana u krizi identiteta, u dvojbi je li lijevo ili desno, a onda ga je u Bjelovaru dočekalo još jedno iznenađenje.
Prišao mu je Zoran Milanović. Bjelovarski Zoran Milanović bi inače glasao za imenjaka i prezimenjaka, samo da su u istoj izbornoj jedinici. Zagrebački Zoki prihvatio je fotografiranje i rekao da mu je drago što su se upoznali. U Hrvatskoj inače, osim njih dvojice, živi još 19 Zorana Milanovića. Jedan od njih, iz Gomilice, inače glasa za HDZ i ne podnosi “komuniste i orjunaše”.

SDP-ov Milanović jučer je poručio srpskom premijeru Vučiću da ima i puno gorih uvreda od “šake jada”. Kaže da je to ruganje onome tko želi biti silnik. Kujundžiću iz HDZ-a odgovorio je da javno kaže koji su to Milanovićevi suradnici radili za Udbu. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Gospodaru 02.09.2016.

    Boze sacvaj nas jos takvih egocentrika....ovaj je previse.....a da ne govorimo o rezultatima...vjerojatno bi mu ostali imenjaci bili bolji na mjestu premijera i napravili vise u pla godine nego ""NAS ZOKI" u svoje 4g.....pffffffffff

  • 02.09.2016.

    Hvala Bogu,da su ostali Milanovici pametniji od SPD Milanovica.

  • Sokol ga nije volio 02.09.2016.

    Pa zar su Hrvati toliko Bogu sagriješili da ih (Z.M.) ima toliko

Komentiraj...
Vidi sve komentare