To je to što me zanima!

Zoki uvodi disciplinu u SDP - Ostojić će biti kao Vaso Brkić

Novi broj tjednika Express donosi kako izgleda dramatična borba Zorana Milanovića da osigura glasove u Saboru i probudi svoje članove iz zimskog sna
Vidi originalni članak

Zoran Milanović se našao u nezavidnoj situaciji – nakon što je HNS-ovka Vesna Sabolić prešla u Čačićeve Reformiste, Kukuriku koalicija svela se na 74 zastupnika, odnosno jednog manje od većine potrebne u Saboru.

U istoj situaciji bila je i Jadranka Kosor 2011., koja je neuspješno tri puta pokušavala u Sabor dovući 77 zastupnika. Jedino što je na kraju njezinoj Vladi uspjelo bilo je da doguraju do redovnih izbora, kada su i pali.

Milanović, baš kao nekada i HDZ-ova Vlada mora pod hitno mobilizirati članove i potencijalne "spavače" u Saboru da im daju svoje "ruke", odnosno glasove. No, mobilizacija im je nužna i za skorašnje izbore.

Kome je Zoran Milanović namijenio glavnu ulogu SDP-ovog 'motivatora'? Ranku Ostojiću, pred kojim je posao kakav je Vaso Brkić imao u HDZ-u i još uvijek ga ima – natjerati članove da se probude iz zimskog sna. Vaso je bivši dužnosnik iz vrha policije, Ranko je sadašnji – dva policajca ključni su u svojim strankama.

U novom broju tjednika Express pročitajte do kakvog se 'mulja' doveo SDP i kako bi mu Ranko Ostojić trebao spasiti živu glavu, te osigurati preživljavanje na parlamentarnim izborima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bubleha 17.03.2015.

    Meni ovo njihovo pocinje liciti na staljinizam.

  • DomagojCurić 17.03.2015.

    On je Vaso samo za svoje prijatelje a za vas medije i ostale ljude Milijan!!

  • dežurni kritičar 17.03.2015.

    ha ha. blago nama i sa Vasom i Ostojićem

Komentiraj...
Vidi sve komentare