To je to što me zanima!

Zokijeva promjena: Pregovara, forsira Tuđmana, štiti dužnike

U novom broju najprodavanijeg tjednika Express donosimo pozadinsku priču o transformaciji Zorana Milanovića, zašto odjednom forsira Tuđmana, štiti dužnike...
Vidi originalni članak

Šefa SDP-a više nitko ne prepoznaje. Od dokonog, mrzovoljnog, lijenog premijera kojeg su kroničari uspoređivali s Oblomovim, najtromljim likom ruske klasične literature, Zoki je najedanput iskrsnuo kao iluzionist Mandrak – postao je akcijski lik koji neumorno hoda po zemlji, reže svečane vrpce, druži se s običnim ljudima, tješi uplakane, pomaže potrebite...

Prvo je nakon drame s dijelom branitelja na Markovom trgu te iste branitelje primio i održao im najbolji govor u svom životu, potom je brzo reagirao na situaciju sa švicarskim frankom, te je u tuđmanovskoj maniri odvalio šamar Bosni i Hercegovini rezolutno rekavši kako Hrvatska neće trpjeti nikakve političke optužnice iz susjedstva. Vrhunac je prijedlog da se zračna luka Pleso nazove po Franji Tuđmanu.

U novom broju tjednika Express donosimo pozadinsku priču o Milanovićevoj transformaciji, zašto odjednom forsira Tuđmana, štiti dužnike i otvara prostor za pregovore s dojučerašnjim suprotstavljenim stranama, te kakvu je ulogu u tome odigrao njegov američki spin doctor i PR stručnjak koji ga priprema za izbore.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • equalizer 04.07.2015.

    s obzirom da kod nas pobjeduje hdz ili sdp...s obzirom na to tko je na celu hdz-a, radije cu jos 4 godine gledati ovo antipaticnog, hladnokrvnog ali inteligentnog covjeka, nego onu ljigu i lopova karamarka.

  • mislav94 04.07.2015.

    gubi se zoki

  • slalugari 04.07.2015.

    Ali jao nama preostalima koji nismo jos napustili POKRADENU nasu ako dodje opet Kradeze?

Komentiraj...
Vidi sve komentare