To je to što me zanima!

Pusić: Postoji svjetlo u daljini Zoki: Da, idemo prema svjetlu

Ne radi se o svijetlu vlaka koji dolazi iz kontra smjera, nalazimo se u tunelu u kojem idemo jednosmjerno u pravom pravcu, idemo prema svjetlu, rekao je Milanović
Vidi originalni članak

Na kraju svojih izlaganja na sjednici Vlade i Vesna Pusić i Zoran Milanović bili su u ponedjeljak pjesnički raspoloženi.  

- Postoji svijetlo u daljini - rekla je Pusić, a Milanović je nastavio: - Ne radi se o svijetlu vlaka koji dolazi iz kontra smjera, nalazimo se u tunelu u kojem idemo jednosmjerno u pravom pravcu, idemo prema svjetlu - rekao je Milanović i naglasio kako je prošlo vrijeme lakirovki.

No, na istoj je sjednici premijer bio i dosta zbunjen, posebice oko toga tko je tko u njegovoj Vladi.

Tko je prvi potpredsjednik? Malo je Grčić, malo Pusić...

Nakon izlaganja ministra financija Slavka Linića oko državnog proračuna za 2013. godinu premijer  se zbunio i Branka Grčića, umjesto Vesnu Pusić, nazvao prvim potpredsjednikom. 

- Dajem riječ prvom potpredsjedniku Branku Grčiću - rekao je Milanović, a nakon njegova izlaganja zahvalio mu se riječima: 'Hvala, prvi potpredsjedniče'. 

No, ni to nije bio kraj, jer je potom za riječ zamolio Vesnu Pusić riječima: 'Izvolite prva potpredsjednice'. 

Ili premijer u svojoj Vladi ima dva prva potpredsjednika, ili, nakon toliko promjena u prvoj godini na vlasti, očito treba dobro promisliti tko mu je što u vlastitoj Vladi. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • ludom 21.11.2012.

    Premjer se služi Titovim parolama. Netko ga vjerojatno u tome savjetuje jer je premlad da bi se sjećao Titovih govora prije 40 godina. Moj premjeru, zaboravili ste da raja danas nije ono što je bila onda.

  • Zdenkica 20.11.2012.

    Svi u toj vladi su izgleda smeteni, nema onog Čačiča,koji bi im dao upute, razgovori su bez ikakvog smisla puno fantazija, Milanović je u tunelu odkad je u vladi.

  • razočarana988 20.11.2012.

    zoki, to ti slavko maše s drugog kraja sa lampom! još priča bajke,pa vidi ga još mu ni brk ne raste. neznaš ko luđi od svih njih. kolko su već na vlasti a ne znaju tko je tko? pa kako da onda vode državu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare