To je to što me zanima!

Zoran Milanović izrazio sućut obiteljima poginulih u nesreći kod Slavonskog Broda

Suosjećam s vlastima i narodom Kosova u ovom tužnom trenutku za sve njih. Ozlijeđenim putnicima želim što brži oporavak, napisao je predsjednik na Facebooku
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović na RFacebooku je izrazio sućut obiteljima poginulih u teškoj prometnoj nesreći kod Slavonskog Broda.

- Izražavam sućut obiteljima putnika koji su smrtno stradali u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Slavonskog Broda, suosjećam s vlastima i narodom Kosova u ovom tužnom trenutku za sve njih. Ozlijeđenim putnicima želim što brži oporavak - napisao je Milanović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sućut je ranije izrazio i premijer Andrej Plenković.

OČEKUJE SE KONFERENCIJA Plenković izrazio sućut zbog strašne nesreće: Ministar Beroš i Trut na putu su za Sl. Brod

Podsjetimo, Policija je oko 6,20 sati dobila dojavu da se na autocesti kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnom kolničkom traku dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa kosovskih nacionalnih oznaka. Poginulo je 10 ljudi, a njih 45 pruža se liječnička  pomoć.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 25.07.2021.

    jako bitno što predsjednik i premijer kažu .. smo dobar epp za europu, da im je žao obnovljen bi bio zagreb i petrinja .. Tita mi žao jer bi on to već izgradio a ne krao

  • BloodAndHonor 25.07.2021.

    Izrazava sucut zato jer su Kosovari u pitanju.Zasto ne izrazava sucut zbog svih hrvata koji svake godine umiru od raznih uzroka?

  • 25.07.2021.

    Umor i nespavanje, bez pauzi donosi svoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare