News

Komentari 77

Plenković izrazio sućut zbog strašne nesreće: Ministar Beroš i Trut na putu su za Sl. Brod

Plenković izrazio sućut zbog strašne nesreće: Ministar Beroš i Trut na putu su za Sl. Brod

Ministar Beroš i ravnatelj civilne zaštite Trut krenuli su prema Slavonskom Brodu kako bi se upoznali sa svim okolnostima nesreće, napisao je Plenković na Twitteru..

Premijer Andrej Plenković izrazio je sućut obiteljima poginulih u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Slavonskog broda. Plenković kaže da su se tamo zaputili i ministar zdravstva Vili Beroš i ravnatelj civilne zaštite Damir Trut.

- S velikom tugom primili smo vijest o slijetanju autobusa s ceste kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo 10 ljudi. U mislima smo s obiteljima žrtava i vlastima i narodom, kojima izražavamo duboku sućut i suosjećanje. Nadamo se da će se ozlijeđeni putnici oporaviti. Zbog strašne nesreće razgovarao sam s ministrima Davorom Božinovićem i Vilijem Berošem. Ministar Beroš i ravnatelj civilne zaštite Trut krenuli su prema Slavonskom Brodu kako bi se upoznali sa svim okolnostima nesreće i pružanjem zdravstvene skrbi ozlijeđenim putnicima - napisao je Plenković na Twitteru.

Iz ravnateljstva brodske Opće bolnice dr. Josipa Benčevića najavili su kako će se danas u 11.30 ispred bolnice održati konferencija za medije povodom nesreće na kojoj će prisustvovati i ministar zdravstva Vili Beroš .

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, u teškoj nesreći preminulo je najmanje deset ljudi, a tridesetak je prevezeno u bolnicu. Saznajemo i da su vozači tog autobusa odmarali poslije Bregane pola sata. Potom su se zamijenili. Pretpostavlja se da je nesreći kumovao umor vozača. Nažalost među poginulima je i 'drugi' vozač, koji u tom trenutku nije vozio autobus. Više pročitajte OVDJE.

Najčitaniji članci