To je to što me zanima!

Zoran Šprajc otkrio zašto bi se trebali počešati po testisima

Rak testisa je izlječiv u 95 posto slučajeva ako se otkrije na vrijeme, no za to su nužni redoviti samopregledi. Od njega u Hrvatskoj oboli oko 200 muškaraca godišnje
Vidi originalni članak

Nakon što je u ponedjeljak Zoran Šprajc gledatelje svoje emisije pozdravio riječima 'počešite se po testitisma' u današnjem izdanju RTL Direkta objasnio je svoje riječi. 

- Danas počinje kampanja referentnog centra Ministarstva zdravlja za rano otkrivanje raka testisa 'Ovaj put počeši s razlogom' - rekao je, a zatim najavio svoje goste koji su govorili o toj temi.

Rak testisa je izlječiv u 95 posto slučajeva ako se otkrije na vrijeme, no za to su nužni redoviti samopregledi. Od njega u Hrvatskoj oboli oko 200 osoba godišnje, a najčešće obolijevaju muškarci u dobi od 18 do 35 godina.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • kunigunda 11.03.2016.

    to što šprajc radi zove se ovdje nekultura i bezobrazluk može u srbiji ali ovdje očekujemo malo višu razinu svi ti dotepenci i komunistički sinovi podsjećaju me na big brothers na onoga što piša na markovu trgu i zaista je ružno da to moramo trpjeti od tih ljudi televizija je spala na mizerne grane nekada je bila čast biti tv voditelj -ica a sada sve nekakvi šljam se muva po raznoraznim programima i ako slušaš vijesti bilo bi logično da dobijem objektivan izvještaj a ne neko nakaradno mišljenje što šprajc inače radi no kome odgovara neka gleda osobno radije odem na portal i pročitam vijesti odavno smo izbacili tv iz kuće zahvaljujući opančarskoj ekipi i skinemo s interneta što mi hoćemo gledati a oni što vole da im peru mozak i da se sprdaju sa hrvatskom kulturom neka uživaju i dalje u šprajcu

  • Cruella de Vil 10.03.2016.

    Svima jasno

  • jo2hn8ny 10.03.2016.

    Stari narod ima izreku : Dobar izgovor zlata vrijedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare