To je to što me zanima!

Zoran Vinković se pobunio protiv zatvaranja rodilišta

U znak protesta u Sabor je došao s majicom na kojoj je otisnuta fotografija njegove kćerke Ane (1,5) uz natpis 'I ja sam za rodilišta... Đakovčanka'
Vidi originalni članak

Zastupnik SDP-a, Zoran Vinković, pobunio se protiv zatvaranja rodilišta u Đakovu, ali i u ostatku Hrvatske. U znak protesta u Sabor je došao s majicom na kojoj je otisnuta fotografija njegove kćerke Ane (1,5) uz natpis 'I ja sam za rodilišta ... Đakovčanka', dok na leđima nosi poruku 'Želimo biti Đakovčani po rođenju'. Apelirao je na Vladu i Sabor da preispita slučaj zatvaranja rodilišta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nizozemac 26.05.2010.

    Zoki slikao si se ispred kafica umjesto ispred bolnice .

  • WebSuperman 26.05.2010.

    @dari, upravo tako...fuck this motherfuckin\' country...

  • plavi cvijet 26.05.2010.

    Ovo sa majicom od člana SDP-a nije vrijedno pažnje jer je cilj sakriven iza stvarno nastalih problema. U saboru se bori na drugi način, a ne majicom. Smatram da je SDP sve ove godine jako dobro štitio HDZ jer su dijelili funkcije, članstva u nadzornim odborima i što sve ne. Međutim, stvarno mi nije jasno da se nađe nekakav kao Milinović i radi na svoju ruku i nitko mu ništa ne može. Pa da se u samo jednom mjestu pobune ljudi radi glupih odluka, nema on prava dalje provoditi svoju diktaturu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare