To je to što me zanima!

Zrakoplovi Malaysia Airlinesa sablasno prazni: Svi ih se boje

Na društvenim mrežama pojavile su se brojne fotografije koje svjedoče kako se kompanija bori za opstanak nakon rušenja leta MH17 i nestanka MH370
Vidi originalni članak

Avioni na letovima tvrtke Malaysia Airlinesa izgledaju sablasno prazno, pokazuju to fotografije napuštenih terminala i aviona s tek pokojim putnikom.

Na društvenim mrežama pojavile su se brojne fotografije koje svjedoče kako se kompanija bori za opstanak nakon rušenja leta MH17 i nestanka MH370.

Pad poslovanja toliko je velik da kompanija pokušava vratiti putnike u Australiju nudeći gotovo dvostruku proviziju prodajnim agentima.

 - Kompanija operativno gubi 1,6 milijuna dolara dnevno, kaže profesor Oliver McGee, prometni stručnjak sveučilišta u Howardu i dodaje kako za loše poslovanje kompanije nisu krive samo nedavne nesreće jer su njihove dionice već dulje vremena u 'crvenom'.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • aonio2 28.08.2014.

    Mislim da je to sada najsigurnija avio kompanija

  • Marly 28.08.2014.

    Meni se čini da je netko jako dobro odradio svoj posao, jedna aviokompanije će nestati

  • Zagi_Dr 28.08.2014.

    I još uvijek nema snimki iz crnih kutija MH17, ćini se da snimke sadrže nešto što se zapadu ne sviđa ili ne uklapa u njihov sukob sa Putinom, nadam se da će Malezijci biti uporni i saznati istinu i objaviti je

Komentiraj...
Vidi sve komentare