To je to što me zanima!

Žrtve majke iz pakla: Šokantna ispovijest djevojaka iz sela zla

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U tiskanom izdanju 24 sata u petak donosimo ispovijed djevojaka iz sela Svibovec, koje je majka podvodila starijim muškarcima za grah, vino, vegetu i sitniš
Vidi originalni članak

U tiskanom izdanju 24sata u petak donosimo šokantnu ispovijed djevojaka iz sela Svibovec, nedaleko od Varaždina, koje je majka podvodila starijim muškarcima za grah, vino i vegetu.

Zlostavljane djevojke, koje sada imaju svoju djecu, otkrivaju kada je počeo njihov pakao, tko su muškarci koji su ih iskorištavali za sitniš i zašto nitko nije reagirao, iako je cijelo selo znalo što se događa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, u novinama 24sata čitajte zašto se Vlatka Pokos naljutila na Severinu, a u prilogu Panorama donosimo sve o krvavom obračunu zbog duga u kojem su stradali nogometna menadžerica i odvjetnik iz Osijeka.

U prilogu Cafe24 čitajte potresnu ispovijest Mladena Grdovića.

24sata


Idi na 24sata

Komentari 54

  • registrykiller 27.03.2015.

    Da sam načelnik općine jamčim vas da bi debelo platili za ovakav naslov! Mislim da pretjerujete.

  • dkmjnn 27.03.2015.

    Ne želim reći da je cijelo selo krivo, ali da su znali, to sigurno. Konačno, hvalili su se ti bolesnici koji su zlostavljali te djevojke. Ali to je u nama ljudima. Tuđoj sreći zavidiš, a tuđu nesreću ignoriraš. U jednom selu u okolici Slatine je muž skinuo ženu do gola i ona je na koljenima hodala s jednog kraja sela na drugi, a on ju je autom pogurivao. U pola bijela dana i nitko nije nazvao policiju. Toliko o nama ljudima.

  • Nosonja543 27.03.2015.

    Ma ta žena nije zaslužila titulu majke ! Treba je osuditi. Kako netko može svoju djecu natjerati na takvo nešto. Ta će djeca imati traume u životu, i to će ih proganjati cijeli život ! Strašno je kakvih sve ljudi ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare