To je to što me zanima!

Žrtve pokolja u Orlandu su uglavnom Latinoamerikanci

Među 49 ubijenih u pokolju u Orlandu više od pola žrtava podrijetlom je iz Portorika, a troje je iz Meksika, prenose u ponedjeljak američki mediji...
Vidi originalni članak

Među 49 ubijenih u pokolju u Orlandu više od pola žrtava podrijetlom je iz Portorika, a troje je iz Meksika, prenose u ponedjeljak američki mediji.

"Prema onome što smo dosad saznali, 90 posto žrtava su Latinoamerikanci, a više od pola njih su podrijetlom iz Portorika", rekao je zamjenik državnog tajnika portorikanske vlade Rolando Padua u kratkom telefonskom razgovoru za Reuters. "Očekujemo da ćemo popodne dobiti službeni popis žrtava", dodao je.

Meksički predsjednik Enrique Pena Nieto rekao je da je među ubijenima u noćnom klubu Pulse u Orlandu troje podrijetlom iz Meksika, a meksičko ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je u odvojenoj izjavi da su tri žrtve meksičkog podrijetla te da pokušavaju dobiti potvrdu od američkih vlasti je li među ubijenima i četvrta osoba iz Meksika.

"Ovo je čin užasa, terora i mržnje", kazao je Pena Nieto. "U ime Meksika i našega društva želim izraziti jaku solidarnost s obiteljima žrtava", rekao je meksički predsjednik.   

Idi na 24sata

Komentari 14

  • luka000sb 14.06.2016.

    Smatram da ne moraš znati je li među žrtvama tvoj sunarodnjak da bi suosjećao.

  • bubasinter 14.06.2016.

    disu nestale dugine boje

  • jaxxx 14.06.2016.

    Čitam komentare čitatelja na drugim portalima i ne mogu vjerovati kako na ovu temu okrenu raspravljati dali je ili nije grijeh biti gej i dali su oni to zapravo zaslužili. Nemrem sebi doći... nitko ovo nije zaslužio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare