To je to što me zanima!

Zuckerberg: Sljedeći tjedan otkrit ćemo nešto fenomenalno

Šef Facebooka nije htio reći o čemu se radi, no mediji su skoro sigurni da je riječ o novoj aplikaciji za korisnike iPada koji su do sada morali koristiti cijelu stranicu
Vidi originalni članak

Mark Zuckerberg rekao je u četvrtak novinarima da će Facebook sljedećeg tjedna objaviti nešto 'fenomenalno' no nije želio otkriti što. Reuters nagađa kako je riječ o projektu vezanom za mobitele ili tablete, BGR spominje novu uslugu za dijeljenje fotografija preko iPhonea i aplikaciju za iPad dok su CNET i Business Insider gotovo sigurni da Facebook ima novu aplikaciju za iPad čiji su korisnici do sada morali koristiti Facebook preko stranice, prenosi Newser.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • frenky18 03.07.2011.

    Zanimljivo je kako se fejsbuk ukorjenio u naše društvo i postao dio svakodnevnice, gdje god se okreneš svi su na fejsbuku, ili na kompu ili na mobitelu, a i kad nisi na fejsu pričaš o stvarima sa fejsa, porukama, slikama.

  • user_89542 01.07.2011.

    napokon će otkrit da je facebook alat za globalno sakupljanje podataka o svemu i svačemu i svima...netko će se opeći za kojih 10 godina...kad bude imao neku funkciju..pa nešto napravi ili ne napravi...a facebook ima sve...slikice, shatove, zidove, lozinke...jednim klikom će brista ljude...samo nestaneš odjednom, fizički si tu ali kartica pbz-a ti ne vrijedi više..tko ste vi gospodine??

  • Confo 01.07.2011.

    ma daj zuker.. pa nisi ti steve jobs da bezvezne stvari nazivaš fenomenalnim inovacijama... nema tu ničeg fenomenalnog niti inovativnog... to su sasvim normalne stvari...

Komentiraj...
Vidi sve komentare