To je to što me zanima!

Župan će financirati autobuse: Đaci iz Vukovara dolaze u Split

Profesorica iz Splita odgovorila na apel kolegice iz Vukovara te prihvatila osigurati smještaj vukovarskih učenika kod učenika iz njezine škole. Predložila je i da župan osigura prijevoz učenicima
Vidi originalni članak

Nakon otvorenog pisma Ljiljane Radobuljac, profesorice hrvatskog jezika vukovarske Tehničke škole Nikola Tesla. u kojemu se državnom vrhu požalila kako učenici iz cijele Hrvatske o trošku države posjećuju Vukovar, dok vukovarski đaci nemaju tu priliku kako bi upoznali druge krajeve Lijepe naše, oglasila se profesorica splitske Ekonomske škole. 

PROFESORICA PISALA VLADI: 'Drugi dolaze u Vukovar, a naša djeca ne putuju nigdje. Zašto?'

Profesorica Suzana Kačić Bartulović prihvatila je osigurati smještaj vukovarskih učenika kod učenika iz njezine škole te predložila da župan splitsko-dalmatinski osigura njihov prijevoz. Ubrzo je stigao i njegov odgovor.  

- Vidio sam da je profesorica Kačić Bartulović pokrenula inicijativu da Split primi djecu iz Vukovara, a da je problem prijevoza. Prihvatili smo financirati jedan do dva autobusa jer želimo da ova hvale vrijedna inicijativa ne propadne - kazao je za Dalmatinski portal splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban.
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • škver 02.10.2018.

    Nudim besplatni smještaj,hranu i puno ljubavi.

  • 01.10.2018.

    Prije svega hvala profesorici iz Splita,ali naša županija Vukovarsko-Srijemska treba platit put,ima za kojekakve gluposti a nema za platit autobuse,osobno me je sramota kao Slavonca da netko drugi plati put,sam da kažem i ovo dva milijuna kuna je potrošeno za Vinkovačke jeseni

  • Clipeum 01.10.2018.

    A kad sam rekao jucer da ima novaca Vukovar i da ne treba drzava placati izlete Vukovarcima jer dobe puno novaca iz drzavnog proracuna bili ste protiv mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare