To je to što me zanima!

Župan Radin sudjelovao u prometnoj, oglasila se županija: Nije bio pod utjecajem alkohola

Sudarila su se tri osobna automobila i dva motociklista od kojih je jedan ozlijeđen te su ga prevezli u bolnicu. Nije mu ugrožen život
Vidi originalni članak

Zamjenik župana, koji obnaša dužnost istarskog župana Fabrizio Radin, sudjelovao je u nedjelju prometnoj nesreći oko 13:00 sati na cesti od Bala prema Kokuletovici, izvijestili su to iz Istarske županije.

U sudaru su sudjelovala tri automobila i dva motocikla. 

NA PODRUČJU PRELOGA Muškarac sletio s ceste: Zabio se u drvo, na mjestu je poginuo

Osim materijalne štete, ozlijeđen je jedan motociklist, koji je prevezen u Opću bolnicu Pula na daljnju obradu te nije životno ugrožen. Ozlijeđenom vozaču motocikla istarski župan je uputio želje za što bržim oporavkom. 

Župan Radin u trenutku nesreće upravljao je svojim privatnim vozilom te je potvrđeno kako nije bio pod utjecajem alkohola, naveli su u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Robert Jurički 01.03.2021.

    Stime da gospodin Radan nije spomenuo mene vozaca sivog golfa nigdje koji sam  sam ga pokusao zaobic kako ga nebi udario u bocnu suvozacevu stranu te stime sta sam ugrozio svoj zivot i zivot motocikliste spasio njegovu zenu da sam isao direktno u njega i ne skrenuo nigdje  njegove zene danas nebi bilo niti hvala nisam dobio toliko o velikom Radanu da me na kraju ocevida nije pitao niti kako sam.

  • najiram 10 01.03.2021.

    onda je  bio  nadrogiran...pa  vidio  bjele  miševe...županja  uradila  alkotestiranje  ali  ne  i  na  drogiraranje...oćito  su  svi  u  istarskoj  županiji  nadrogirani...ajme  jaj  si  ga  nam...

  • It's kišing 28.02.2021.

    13 sati... Nije se stiglo nacugati, vjerojatno se išlo prema nekoj konobi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare