To je to što me zanima!

Osigurala većinu: Županica Lovrić Mezrel pridobila HSP

Marina Lovrić Merzel pridobila je HSP i tako osigurala većinu u Skupštini, dok je novoizabrana gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček u koaliciji s laburistima
Vidi originalni članak

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel (SDP), pridobila je HSP te tako osigurala većinu u Županijskoj skupštini. I u proteklom mandatu, pravaš je županici osigurao kvorum. 

Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, kvorum osigurava u suradnji s laburistima. 

U Hrvatskoj Kostajnici gradonačelnik  Tomislav Paunović (HSLS, HSS, SDP) potporu u Gradskom vijeću tek mora osigurati. Konstituirajuća sjednica je prekinuta, a nastavak će uslijediti nakon što Paunović osigura većinu. U Općinskom vijeću Lekenika većinu će imati koalicija HSS, SDP, HSP Ante Starčević koja ukupno ima devet od 15 vijećnika. 

Većinom glasova za predsjednika Vijeća izabran je SDP-ovac Nikola Sovina, dok su potpredsjednici bivši načelnik Marijan Crnkoci (HSS) i Vesnica Bušić iz HSP dr. Ante Starčević. Izabrani su i članovi različitih općinskih odbora i radnih tijela. Podsjetimo, u 2. krugu lokalnih izbora, za načelnika Općine Lekenik izabran je HSS-ov kandidat Ivica Perović.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 19.06.2013.

    Cougar.

  • ivokap 19.06.2013.

    Karaktera fali ili ga uopće nema.

  • Halo Bing, kako brat 19.06.2013.

    Možda sam politički i domoljubno neosvješten, selak sam možda, ali fakat me ni najmanje ne interesira ko se s kim i zakaj na političkoj sceni u Hrvata hebe. Mene intgeresiraju sitnice ko npr; Kojeg i kolko investitora u neku proizvodnju, koji bu ljude zaposlil i daval im plače, bude veleuvažena županica dovlekla u svoju županiju?? Kaj bu ona napravila da se porezno pomogne (porezna rasterečenja) onima koji bi išli praviti objekte za seoski, ribolovni i lovni turizam i kopji tam moreju i nekoga zaposliti? Jel im bar bude pojeftinila legalizaciju? Kaj bude napravila da se počne čistiti korito Save, da se smanji mogučnost poplava i da u Sisak dojde još koji riječni kruzer osim jednoga svaku drugu godinu.....I ostala pitanja slična ovima. Više nek to, s kim bu a s kim nebu koalirala nova Sisačka gradonačelnica, me interesira, kaj bu napravila da INA rafineriju prisili da nekaj poduzme da u Sisku više nebu zrak ko u plinskim komorama Aušvica, i da život u Sisku više ne bu graničil sa suicidom zbog mogučnosti malignih oboljenja uzrokovanih zagađenjem....Odgovori na slična pitanja bi interesirala, vjerujem ne samo mene, i od ostalih HR načelnika, ghradonačelnika i župana. A za koaliranja... zabole me k........ Hvala! jel im bar bude pojeftinila legalizaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare