To je to što me zanima!

Odbacili prijavu protiv Šeksa zbog ratnih zločina iz 1991.

Županijsko državno odvjetništvo odbacilo je kaznenu prijavu Ivana Zovka protiv Vladimira Šeksa zbog ratnog zločina protiv civila u Slavoniji i Baranji 1991.
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo odbacilo je kaznenu prijavu Ivana Zovka protiv Vladimira Šeksa zbog ratnog zločina protiv civila, objavili su na svome portalu. U obrazloženju piše da prijavljeno djelo ne sadrži obilježja kaznenog djela, koje se navodi u prijavi, niti ikojega drugog kaznenog djela. Zovko je u prijavi tvrdio da je Šeks odgovoran za neuspjeh vojne akcije poduzete 22. srpnja 1991. napadom na selo Mirkovce kada je poginulo 10 članova Zbora narodne garde. 

- Utvrđeno je da Vladimir Šeks u inkriminirano vrijeme nije obnašao dužnost predsjednika kriznog štaba za istočnu Slavoniju i Baranju, niti je u navedenoj vojnoj akciji sudjelovao onako kako to ističe podnositelj prijave te se stoga u njegovim radnjama ne stječu obilježja ni prijavljenog ni ikojega drugog kaznenog djela, stoji u pripćenju.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • IlijaNikolic 24.04.2011.

    U banana državi može vladati svatko lijepa naša je očit primjer.Nadam se da se toj vladavini kraj približava ne zbog mene nego zbog naše djece mi stariji smo se izborili za domovinu ali još uvijek dušmani vladaju njome.

  • nicijisin49 24.04.2011.

    Arestirati, procesuirati, justificirati i dezintegrirati .

  • user_96365 24.04.2011.

    Stici ce tebe bozija ruka cak i u NDH...

Komentiraj...
Vidi sve komentare