To je to što me zanima!

Županja: U banana državi na stablima 'rodile' banane

Nekoliko banana visilo je sa grana stabla na trgu u Županji. Netko se očito jako potrudio da pokaže da stvarno živimo u banana državi, kaže čitatelj
Vidi originalni članak

Cijeli svijet zahvatila je financijska kriza, a premijer je obećavao da se u Hrvatskoj slično neće dogoditi. No nekoliko dana kasnije situacija je izmakla kontroli, pa je promijenio retoriku. Sindikatima je Sanader rekao da je država u banani i da visimo o niti. Njegove riječi kao da su urodile plodom. Na nekim stablima posađenim na glavnom gradskom trgu u Županji u subotu su “rodile” banane.
- Šetao sam ujutro trgom i primijetio nešto žuto na granama. Približio sam se i ugledao banane. Isprva sam pomislio da su plastične, no bile su prave. Netko se, očito, veoma potrudio da pokaže kako živimo u banana-državi, pa ih je zalijepio za grane na stablu - komentirao je naš čitatelj D.B., autor fotografije.
Nekoliko minuta kasnije banane su skinuli komunalni djelatnici.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SlavonEro 24.11.2008.

    Ne znam kako da postavite tu umjetničku instalaciju a da vam majmuni ne drpe banane...ipak su majmuni inteligentni, a mogu se i dobro penjati. Vide svi da su nam se već popeli na vrh glave...ali dajte još banana!!!

  • Not Responding 24.11.2008.

    lol dok je adezeja bit če i banana,zato papci,umirovljenici glasajte,samo glasajte a onda ajmo se svi zajedno grijat u zetove tramvaje dok nas kontrola ne izbaci,jer naravno nemamo karte,,,a kolko ono tramvaj košta...šta nam treba baš 140 novih? Milan?

  • be yourself 23.11.2008.

    Promadamo, polako ali sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare