To je to što me zanima!

Žužić produžio boravak na slobodi i ostao u bolnici

Hrvoju Žužiću su u KBC-u Rebro napravili biopsiju kosti lijevog ramena, a tkivo su poslali na analizu. Ne znaju koliko dugo će morati ostati na liječenju
Vidi originalni članak

Sin vlasnika Soliduma, Hrvoje Žužić trebao se u srijedu vratiti u zatvor u Remetincu, no tamo se nije pojavio. Županijski sud u Zagrebu odobrio mu je prije 15 dana privremeni prekid služenja kazne. Na slobodu su ga pustili zbog operacije ramena.
- Javio se sucu i pregledao ga je vještak, koji je odobrio da nastavi liječenje - rekao je Žužićev odvjetnik Ante Madunić. Dodao je kako vještak još nije utvrdio koliko će dugo morati ostati u bolnici. Žužiću su u KBC-u Rebro napravili biopsiju kosti lijevog ramena, a uzorak tkiva su poslali na analizu. Rezultati bi trebali biti gotovi za nekoliko tjedana. Žužić u zagrebačkom Vukomercu, poluotvorenom tipu zatvora, služi kaznu od pet godina. Prije godinu dana pijan je vozio 111 km na sat i skrivio prometnu nesreću u Velikoj Gorici. Poginula je Ružica Pavić (19), a Hrvoje Matijašić (23) teško se ozlijedio.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • poison ivy 07.08.2008.

    Tako žalosno, a istinito, nisu Žužići jedini slučaj kod nas. Pa zar ga ne mogu staviti u nekakvu zatvorsku bolnicu.

  • fulltimemom 07.08.2008.

    bas sam nedavno cula pricu o decku koji je autom ubio sina od isto nekog takvog .. dobio 8 godina zatvora za ubojstvo s predumisljajem,tako bi i ruzica zavrsila da je kojim slucajem obrnuta situacija.

  • miss freedom 07.08.2008.

    pa zakj bi bil u zatvoru,tatek i mamek su tajkuni.el moze Ruzica izaci iz groba??malo se vratiti doma?zakaj ona mora bit mrtva a on ne mora biti u zatvoru iako je kriv za njenu smrt?

Komentiraj...
Vidi sve komentare