To je to što me zanima!

Žužić: Županica 100.000 € nije brojila, novac je stavila na stol

Marinu Lovrić-Merzel terete i da je službenom karticom platila oko 30.000 kn za plastične operacije. Terete je da je od Žužića tražila i dobila 100.000 eura mita
Vidi originalni članak

Ako itko ikada čuje za ovo, istog se trenutka možete iseliti iz Hrvatske! Znate li vi tko sam ja i koliko sam utjecajna? Ovo se ne smije znati i tražim maksimalnu diskreciju jer sam javna osoba, istaknuta političarka i zbog toga ovo mora ostati u tajnosti, riječi su kojima se Marina Lovrić-Merzel, bivša SDP-ova županica Sisačko-moslavačke županije i trenutačno saborska zastupnica, u svibnju 2012. obratila posrednici za nekretnine i investitoru od kojeg je kupovala stan u Zadru.

A kupnja tog stana, koji je plaćen 90.000 eura u gotovini, da bi potom na njega kao formalni vlasnik bio upisan Dalibor Rožanković, nećak Lovrić-Merzel, predmet je optužnice koju je USKOK početkom lipnja podigao protiv nje, Silvija Kobešćaka, Željka Žužića, Bernarda Popeca i Zvonka Rožića te društva Lav auto Popec.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dion 21.06.2015.

    Znaš li ti tko sam ja? Znaš li ti da je moj kum Slavko Linić? Prema tome, nemože nam niko ništa, jači smo i od Uskoka i od Dorha!!!

  • slalugari 20.06.2015.

    kako se osusila,ispuhali su joj se obrazi i sva se ofucala?Bezkrupulozna Lopovica i lazljivica ,steta sto je ukaljala ime inace postenog sdp a!

  • jklč 20.06.2015.

    šlapa

Komentiraj...
Vidi sve komentare