To je to što me zanima!

Tko će pobijediti? Finalisti izlažu svoje ideje žiriju!

Pogledajte sva sučeljavanja autora finalnih ideja s žirijem natječaja - samo na 24sata TV i Pametnoj kuni. Što mislite, tko će pobjediti?
Vidi originalni članak

Ako ste se ikada željeli baviti vlastitim poslom sigurno ste razmišljali i o jednom bitnom segmentu za gotovo svaki poduzetnički put. Radi se o predstavljanju svoje ideje potencijalnim investitorima. U želji da vam pobliže objasnimo kako to možete napraviti portal Pametna kuna kroz natječaj "Pametnom idejom do uspjeha" pokazuje kako ideje mladih i perspektivnih poduzetnika približiti uspjehu. 

Apitoksin, Lucijan Jurić - 26.studenog 

Prva ideja na redu je projekt "Apitoksin", autora Lucijana Jurića, koja će premijerno biti prikazana 26. studenog na Televiziji 24sata u 17:30. Reprizu Lucijanovog izlaganja moći ćete pratiti u utorak, srijedu i četvrtak. 

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Lucijanom te pogledajte video snimku njegovog predstavljanja žiriju!

BIC-SIC, Ante Gustin i Krešimir Dvorski - 29.studenog 

Drugo sučeljavanje je ono Ante Gustina i Krešimira Dvorskog, autora ideje BIC-SIC s  članovima žirija. Premijerno će biti prikazano 29. studenog na Televiziji 24sata u 17.30. Reprize ćete moći pratiti 30.11., 1.12. i 2.12. 

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Antom i Krešimirom te pogledajte video snimku njihovog predstavljanja žiriju!

Vinople, Mislav Kašner - 3.prosinca

Treće na redu je autor ideje "Vinople", Mislav Kašner iz Kutine. Mislavovo sučeljavanje možete pratiti na programu Televizije 24sata u ponedjeljak 3. prosinca u 17:30. Reprize možete gledati 4.,5. i 6.12. 

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Mislavom Kašnerom te pogledajte video snimku njegovog predstavljanja žiriju!

iDerma, Josipa Majić i Ana Burica - 6. prosinca

Četvrte na redu su Josipa Majić i Ana Burica, koje stoje iza ideje "iDerma". Njihovo predstavljanje možete gledati 6. prosinca u 17:30, a reprize 7., 8. i 9. prosinca.

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Josipom Majić i Anom Burica te pogledajte video snimku njihovog predstavljanja žiriju!

Fieldpod, Marin Glibić i Marko Miloš - 10. prosinca

Peti na redu su Marin Glibić i Marko Miloš, autori ideje "Fieldpod". Njihovo izlaganje i sučeljavanje možete gledati 10. prosinca. Reprize su na redu 11.,12. i 13. prosinca.

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Marinom Glibićem i Markom Milošom te pogledajte video snimku njihovog predstavljanja žiriju!

Podsjećamo, osim na Televiziji 24sata emisije možete gledati i na Pametnoj kuni.  Pratite naše natjecatelje kroz sljedeća tri tjedna te saznajte tko će pobijediti u natječaju "Pametnom idejom do uspjeha"!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare