Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Tko će pobijediti? Finalisti izlažu svoje ideje žiriju!

Tko će pobijediti? Finalisti izlažu svoje ideje žiriju!
9

Pogledajte sva sučeljavanja autora finalnih ideja s žirijem natječaja - samo na 24sata TV i Pametnoj kuni. Što mislite, tko će pobjediti?

VIDEO

Ako ste se ikada željeli baviti vlastitim poslom sigurno ste razmišljali i o jednom bitnom segmentu za gotovo svaki poduzetnički put. Radi se o predstavljanju svoje ideje potencijalnim investitorima. U želji da vam pobliže objasnimo kako to možete napraviti portal Pametna kuna kroz natječaj "Pametnom idejom do uspjeha" pokazuje kako ideje mladih i perspektivnih poduzetnika približiti uspjehu. 

Apitoksin, Lucijan Jurić - 26.studenog 

Prva ideja na redu je projekt "Apitoksin", autora Lucijana Jurića, koja će premijerno biti prikazana 26. studenog na Televiziji 24sata u 17:30. Reprizu Lucijanovog izlaganja moći ćete pratiti u utorak, srijedu i četvrtak. 

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Lucijanom te pogledajte video snimku njegovog predstavljanja žiriju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

BIC-SIC, Ante Gustin i Krešimir Dvorski - 29.studenog 

Drugo sučeljavanje je ono Ante Gustina i Krešimira Dvorskog, autora ideje BIC-SIC s  članovima žirija. Premijerno će biti prikazano 29. studenog na Televiziji 24sata u 17.30. Reprize ćete moći pratiti 30.11., 1.12. i 2.12. 

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Antom i Krešimirom te pogledajte video snimku njihovog predstavljanja žiriju!

Vinople, Mislav Kašner - 3.prosinca

Treće na redu je autor ideje "Vinople", Mislav Kašner iz Kutine. Mislavovo sučeljavanje možete pratiti na programu Televizije 24sata u ponedjeljak 3. prosinca u 17:30. Reprize možete gledati 4.,5. i 6.12. 

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Mislavom Kašnerom te pogledajte video snimku njegovog predstavljanja žiriju!

iDerma, Josipa Majić i Ana Burica - 6. prosinca

Četvrte na redu su Josipa Majić i Ana Burica, koje stoje iza ideje "iDerma". Njihovo predstavljanje možete gledati 6. prosinca u 17:30, a reprize 7., 8. i 9. prosinca.

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Josipom Majić i Anom Burica te pogledajte video snimku njihovog predstavljanja žiriju!

Fieldpod, Marin Glibić i Marko Miloš - 10. prosinca

Peti na redu su Marin Glibić i Marko Miloš, autori ideje "Fieldpod". Njihovo izlaganje i sučeljavanje možete gledati 10. prosinca. Reprize su na redu 11.,12. i 13. prosinca.

Kliknite ovdje i pročitajte naš razgovor s Marinom Glibićem i Markom Milošom te pogledajte video snimku njihovog predstavljanja žiriju!

Podsjećamo, osim na Televiziji 24sata emisije možete gledati i na Pametnoj kuni.  Pratite naše natjecatelje kroz sljedeća tri tjedna te saznajte tko će pobijediti u natječaju "Pametnom idejom do uspjeha"!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.