To je to što me zanima!

Prijavite se na ukusne Gastro.hr radionice i guštajte!

Kuhajte s Gastro.hr ekipom na radionicama kuhanja na kojima će svoje kulinarske vještine pokazati Antonija Blaće, chef Saša Polojac te gastro blogeri!
Vidi originalni članak

Gastro.hr punom parom nastavlja druženje s chefovima, blogerima i čitateljima, i to na mirisnim radionicama, koje se po dobrom starom običaju održavaju u Miele Centru. Stoga vas pozivamo da im se pridružite na jednoj od dvije radionice kuhanja koje će se održati u studenom.

Prva na redu je radionica 'Pašta može svašta' na kojoj će ulogu domaćina, kao i uvijek, odraditi chef Saša Polojac, a pridružit će mu se i zaljubljenica u kuhanje, poznata televizijska i radijska voditeljica Antonija Blaće. Njih dvoje će vas oduševiti specijalitetima od jedinstvene Barilla tjestenine.  Radionica će se održati 11. studenog od 18 sati.

"U većini stvari jesam tipična Dalmatinka, ali kada je riječ o kuhanju onda sam i Slavonka i Ličanka i sve! Obožavam spremati razne specijalitete, tako da se veselim sudjelovanju u Gastro.hr radionici! Podijelit ću s vama odličan recept za odličnu paštu koja se brzo priprema!" - otkrila je Antonija.

Dan nakon gastronomskih majstorija s tjesteninom 12. studenog, na istom mjestu i u isto vrijeme, chefu Saši će se pridružiti blogeri portala Gastro.hr koji će vas naučiti sve tajne 'Slatkih pita i pitica'. Recepte još nećete saznati, ali ekipa Gastro.hr-a vam garantira da ćete uživati u svakom zalogaju!

Ispunite obrazac i prijavite se na neku od radionica portala Gastro.hr, a zauzvrat ćete dobiti jedno novo iskustvo, puno korisnih savjeta, opuštenu atmosferu i još mnogo toga! 

Idi na 24sata