Obavijesti

Prijavite se na ukusne Gastro.hr radionice i guštajte!

Prijavite se na ukusne Gastro.hr radionice i guštajte!
1

Kuhajte s Gastro.hr ekipom na radionicama kuhanja na kojima će svoje kulinarske vještine pokazati Antonija Blaće, chef Saša Polojac te gastro blogeri!

Gastro.hr punom parom nastavlja druženje s chefovima, blogerima i čitateljima, i to na mirisnim radionicama, koje se po dobrom starom običaju održavaju u Miele Centru. Stoga vas pozivamo da im se pridružite na jednoj od dvije radionice kuhanja koje će se održati u studenom.

Prva na redu je radionica 'Pašta može svašta' na kojoj će ulogu domaćina, kao i uvijek, odraditi chef Saša Polojac, a pridružit će mu se i zaljubljenica u kuhanje, poznata televizijska i radijska voditeljica Antonija Blaće. Njih dvoje će vas oduševiti specijalitetima od jedinstvene Barilla tjestenine.  Radionica će se održati 11. studenog od 18 sati.

"U većini stvari jesam tipična Dalmatinka, ali kada je riječ o kuhanju onda sam i Slavonka i Ličanka i sve! Obožavam spremati razne specijalitete, tako da se veselim sudjelovanju u Gastro.hr radionici! Podijelit ću s vama odličan recept za odličnu paštu koja se brzo priprema!" - otkrila je Antonija.

Dan nakon gastronomskih majstorija s tjesteninom 12. studenog, na istom mjestu i u isto vrijeme, chefu Saši će se pridružiti blogeri portala Gastro.hr koji će vas naučiti sve tajne 'Slatkih pita i pitica'. Recepte još nećete saznati, ali ekipa Gastro.hr-a vam garantira da ćete uživati u svakom zalogaju!

Ispunite obrazac i prijavite se na neku od radionica portala Gastro.hr, a zauzvrat ćete dobiti jedno novo iskustvo, puno korisnih savjeta, opuštenu atmosferu i još mnogo toga! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.